Aktuelt - Side 4

Smilende studenter på biblioteket.
Publisert 11. jan. 2022 08:35

Høgskolen i Innlandet kan i år tilby flere helt nye studier på heltid, deltid, samlingsbasert og over nett. Her blir du kjent med noen av dem.

Ragnhild Bjørnsen står på en talerstol og holder foredrag for ansatte i UD
Publisert 9. jan. 2022 12:07

Det å være barn av UD-ansatte og diplomater kan fra utsiden se ut som et fint og flott liv. Nå viser imidlertid en doktorgrad at en barndom der du flytter verden rundt kan være vanskelig på flere måter. 

Kai Arne Hansen
Publisert 17. des. 2021 16:36

Hvordan har metoo endret hvordan de mannlige popidolene framstiller seg selv? HINNs Kai Arne Hansen er ute med ny bok om popmaskulinitet. 

Studenter med korn.
Publisert 16. des. 2021 14:57

Mange dører åpnes etter fullførte studier ved Evenstad og Blæstad. – Studenter fra HINN kjennetegnes ved at de er utadvendte og faglig dyktige, sier Geir Langseth i Felleskjøpet.

Portrettbilde av Elisabeth Kommisrud i en lab
Publisert 16. des. 2021 11:22

Institutt for bioteknologi i Hamar har fått 30 millioner kroner fra Forskningsrådet for å forske sammen med regionalt næringsliv på fagfeltet. Totalbudsjettet for det seksårige prosjektet er 63 millioner kroner.

Smilende tannlegeassistent med en tannbørste i hånden
Publisert 15. des. 2021 11:43

- Vi er stolt av å ha fått oppdraget med å bistå Tannlegeforeningen i å profesjonalisere deres kursutviklingsarbeid og kurstilbud når det gjelder pedagogikk og nettbaserte løsninger, sier leder ved Senter for livslang læring (SELL), Mette Villand.

Portrettbilde av Hedda Hassel Mørch
Publisert 10. des. 2021 14:24

Da Oxford University Press skulle oppsummere bevissthetsfilosofien, kunne de plukke filosofer fra hele verden gjennom alle tider. I den boka ryddet de plass til Hedda Hassel Mørch fra Høgskolen i Innlandet.