Podkaster fra HINN

Her har vi samlet noen av podkastene som er laget av Høgskolen i Innlandet eller av forskere og studenter ved Høgskolen i Innlandet. 

Bak folkebruset er en podkast om idrett og arrangement, laget av Svein Erik Nordhagen ved Sports Management med gjester fra idretten og akademia. Podkast-serien handler om tilrettelegging for idrett og fysisk aktivitet på ulike nivåer og er for alle med interesse for idrett og idrettens rolle i samfunnet.  

Trening er laget av idrettsmiljøet ved Høgskolen i Innlandet på Seksjon for Helse og treningsfysiologi. Hvis du er interessert i trening og ønsker å gå litt i dybden er dette podkasten for deg. Forskere og fagpersoner tar opp ulike tema om hvordan trening påvirker kroppen og fungerer som et prestasjons- og helsefremmende middel.

Akk Oy Vey – Jødepodden er professor Nina Grünfelds podcast der hun ser verden med et jødisk skråblikk. Grünfeld er professor ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi og er kjent dokumentarfilmskaper.

Karrierevei : Helse- og treningsfysiolog, og er produsert av Seksjon for helse- og treningsfysiologi ved Høgskolen i Innlandet. Koblingen mellom karriere og studielivet er et sentralt og gjennomgående tema i de 20 episodene som er laget.

Fagpodden til jordbruksforskerne på Blæstad tar for seg jordbrukstemaer for både studentene på Årsstudium i jordbruk og andre interesserte. Her kan du sitte på traktoren i våronna (eller i bilen i rushtrafikken) og få litt jordbruksfaglig påfyll!  

På en benk med Einar Øverenget er en podkast hvor det meste kan skje. Filosofiprofessoren ved Høgskolen i Innlandet inviterer forskere fra  helt ulike  fagfelt til en samtale som ofte går tar overraskende vendinger.

Tilsvar fra Thallaug er en podkast hvor jusstudentene Sunniva og Magnus møter advokatene i Advokatfirmaet Thallaug til en prat om temaer som forvaltningsrett, tingsrett, arbeidsrett, erstatningsrett og kontraktsrett. Episodene følger studieforløpet til jusstudentene ved Høgskolen i Innlandet, men er for alle som vil lære litt mer om juss.

INNImellom er en podcast av, med og for studenter. I podkasten gir studentambassadørene Amanda og John-Are deg svaret på det du lurer på om studietiden din. Podkasten er produsert av Høgskolen i Innlandet i samarbeid med Studentsamskipnaden i Innlandet.

Den Lille Fjollepodden er podden hvor Markus og Pål fjoller om det som fjolles kan. Det er studentforeningen "Stå-opp-klubben Lillehammer" som står bak. 

Hekta på reise er en podcast for deg som elsker å reise, drømmer om å reise eller som bare elsker å snakke om reising. Podkasten er laget av Veronica Blumenthal, reiselivsforsker ved Høgskolen i Innlandet og er publisert av Universitetet i Stavanger.

SELL-podden tar opp temaer rundt skole og barnehage. Fagfolkene ved Senter for livslang læring (SELL) ved Høgskolen i Innlandet tar praten med elever, lærere, forskere og andre som engasjerer seg for å gjøre skoler og barnehager til et godt sted for utvikling og læring.

Filmsamtalen fra Rushprint ledes av Gry Rustad fra film- og tv-utdanningene ved HINN. Redaksjonen møter filmskapere og filmelskere i studio for samtaler om aktuelle filmer og tv-serier.

FLOKA er produsert av studentredaksjonen Floka.no, en nettportal for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet.

Profpeddpodden tar opp temaer rundt skole og pedagogikk. Det er pedagogikkforskere ved Høgskolen i Innlandet som står bak podkasten og de har som mål å samle pedagogisk kompetanse og skape et rom for deling av pedagogiske erfaringer.

INNSIKT – pedagogisk verktøykasse for undervisere i høyere utdanning samler relevante lydspor som undervisere undervisere og andre ansatte i UH-sektoren kan ha nytte av.