Følg Høgskolen i Innlandet i sosiale medier

Ønsker du å få et innblikk i studenttilværelsen i Innlandet, og holde deg oppdatert på hva som skjer ved studiestedene våre? Sjekk ut Høgskolen i Innlandet på sosiale medier.

Du finner HINN i mange sosiale medier. (Illustrasjonsfoto: HINN)

Høgskolen i Innlandet har profiler på Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, LinkedIn og Twitter. Disse kanalene bruker vi for å holde våre følgere oppdatert på hva som skjer på studiestedene våre og vise hva HINN har å by på. I tillegg deler vi relevant innhold som forhåpentligvis kan gjøre tiden som student enda bedre for deg. Ved studiestart i år lanserte vi også podcasten Innnimellom som er rettet mot nåværende, tidligere og potensielle studenter.

Sosiale kanaler

I våre sosiale kanaler legger vi ut studentrelaterte saker, informasjon om arrangementer, blogginnlegg, intervjuer med tidligere og nåværende studenter og aktuelle saker fra våre studiesteder. Institusjons- og forskningsnytt publiseres også i noen av våre sosiale kanaler.

Høgskolen i Innlandet på Twitter

Høgskolen i Innlandet på LinkedIn

HINN har en overordnet Facebook-side for samtlige studiesteder. I tillegg har vi Facebook-grupper for hvert enkelt studiested, der vi, men også andre kan dele innhold som er spesielt relevant for det enkelte studiested. Vi har også en egen kjøp- og salg gruppe på Facebook der man blant annet kan kjøpe og selge pensumbøker.

Er du ny student hos oss oppfordrer vi deg til å melde deg inn i gruppen for studiestedet der du studerer. Her vil du finne lokal informasjon og innhold som er skreddersydd for ditt studiested, for eksempel nyheter og arrangementer fra og om student- og forskningsaktiviteter, samt blogginnlegg fra studentambassadører som studerer ved studiestedet.

I tillegg til HINNs hovedside på Facebook har vi en egen Facebook-side for forskningsformidling, der du kan følge vår omfattende forskningsvirksomhet, og lese mer overordnede nyheter om HINN som institusjon.

Høgskolen i Innlandet - Facebook

Høgskolen i Innlandet - Forskning på Facebook

Facebook-grupper for våre studiesteder

Studiested Rena, Høgskolen i Innlandet

Studiested Elverum, Høgskolen i Innlandet

Studiested Evenstad, Høgskolen i Innlandet

Studiestad Blæstad, Høgskolen i Innlandet

Studiested Lillehammer, Høgskolen i Innlandet

Studiested Hamar, Høgskolen i Innlandet

På Instagram deler vi bilder og stories fra samtlige studiesteder slik at du kan holde deg oppdatert på hva som skjer. I tillegg kan du her få et innblikk i studenttilværelsen til våre studentambassadører.  Tagg gjerne bildene dine med #Innstudent, så gir du oss muligheten til å følge med på din studiehverdag. I enkelte tilfeller deler vi også bilder tatt av studenter etter nærmere avtale.

Høgskolen i Innlandet på Instagram

Snapchat

Snapchat er en kanal vi bruker for å gi følgerne et direkte innblikk i hverdagen til studentene på de ulike studiestedene. Også her bidrar studentambassadørene våre med godt innhold. Her svarer de på spørsmål på chat, og tar bilder/filmer fra studiestedene. Både arrangementer, vanlige og litt uvanlige studiehverdager blir dokumentert, og her kan du også plukke opp flere tips som kan gjøre studietiden enda bedre.

Vi har også en YouTube-kanal der du kan se studierelaterte filmer. Målet er å gi et innblikk i studiene våre for nåværende og potensielt fremtidige studenter. Filmene viser bredden i studietilbudet vårt, og er ment å gi svar på noen av spørsmålene de som vurderer å starte på HINN måtte ha om studenttilværelsen og det å studere hos oss.

I disse kanalene kan du gjerne stille spørsmål eller kommentere ting du er opptatt av.

Høgskolen i Innlandet på YouTube

Studentbloggen

Tidligere, nåværende og potensielt fremtidige studenter er blant dem som kanskje lurer på hvordan det er å være student hos oss. Derfor har HINN en egen studentblogg. I bloggen skriver våre dyktige studentambassadører om sin egen studenttilværelse. Temaene varierer fra det rent faglige til det sosiale tilbudet. Her finner du eksamenstips, økonomiråd, du kan lese om bloggernes erfaringer med utveksling samt få innblikk i den enkelte bloggers hverdag.

Nytt av året er at vi fra og med i høst i større grad åpner for gjesteblogg-innlegg, da først og fremst fra våre tidligere studentambassadører. Dette for å gi et nytt og litt annerledes perspektiv på studenttilværelsen, og hvordan de i etterkant ser tilbake på tiden som student ved Høgskolen i Innlandet og kompetansen de opparbeidet seg før de gikk inn i arbeidslivet.

Studentbloggen

Podcast

Ved studiestart 2021 lanserte HINN i samarbeid med Studentorganisasjonen i Innlandet podkasten INNImellom. Studentambassadørene Amanda og John-Are er programledere. Podkasten er relevant for alle som er interessert i høyere utdanning, men er spesielt rettet mot våre nåværende studenter. Studentøkonomi, fysisk og psykisk helse, dating, eksamenstips og studiestart er blant temaene som blir tatt opp med aktuelle gjester i podkasten.

Podcasten INNimellom

Av Håkon Boye Bergum