Følg Høgskolen i Innlandet i sosiale medier

Ønsker du å få et innblikk i studenttilværelsen i Innlandet, og holde deg oppdatert på hva som skjer ved studiestedene våre? Sjekk ut Høgskolen i Innlandet på sosiale medier. 

Du finner HINN i mange sosiale medier. (Illustrasjonsfoto: HINN)

Du finner HINN i mange sosiale medier. Foto: HINN

Høgskolen i Innlandet har profiler på Facebook, Snapchat, Instagram, YouTube, LinkedIn, Twitter og TikTok. Disse kanalene bruker vi for å holde våre følgere oppdatert på hva som skjer på studiestedene våre og vise hva HINN har å by på. I tillegg deler vi relevant innhold som forhåpentligvis kan gjøre tiden som student enda bedre for deg. Vi har også produsert to sesonger av podkasten Innnimellom, med tidløst innhold rettet mot nåværende studenter hos oss. 

Sosiale kanaler

I våre sosiale medier legger vi ut studentrelaterte saker, informasjon om arrangementer, blogginnlegg, intervjuer med tidligere og nåværende studenter og aktuelle saker fra våre studiesteder. Institusjons- og forskningsnytt publiseres også i noen av våre sosiale kanaler.

Høgskolen i Innlandet på Twitter

Høgskolen i Innlandet på LinkedIn

Facebook

HINN har en overordnet Facebook-side for samtlige studiesteder. I tillegg har vi Facebook-grupper for hvert enkelt studiested der vi og andre kan dele innhold som er spesielt relevant for det enkelte studiested. Vi har også en egen kjøp- og salg gruppe på Facebook der man blant annet kan kjøpe og selge pensumbøker.

Er du ny student hos oss oppfordrer vi deg til å melde deg inn i gruppen for studiestedet der du studerer. Her vil du finne lokal informasjon og innhold som er skreddersydd for ditt studiested, for eksempel nyheter og arrangementer fra og om student- og forskningsaktiviteter, samt blogginnlegg fra studentambassadører som studerer ved studiestedet.

I tillegg til HINNs hovedside på Facebook har vi en egen Facebook-side for forskningsformidling, der du kan følge vår omfattende forskningsvirksomhet og lese mer overordnede nyheter om HINN som institusjon.

Høgskolen i Innlandet - Facebook 

Høgskolen i Innlandet - Forskning på Facebook

Facebook-grupper for våre studiesteder

Studiested Rena, Høgskolen i Innlandet

Studiested Elverum, Høgskolen i Innlandet

Studiested Evenstad, Høgskolen i Innlandet

Studiestad Blæstad, Høgskolen i Innlandet

Studiested Lillehammer, Høgskolen i Innlandet

Studiested Hamar, Høgskolen i Innlandet 

Instagram

På Instagram deler vi bilder, stories og reels fra samtlige studiesteder slik at du kan holde deg oppdatert på hva som skjer. I tillegg kan du her få et innblikk i studenttilværelsen til våre studentambassadører.  Tagg gjerne bildene dine med #Innstudent, så gir du oss muligheten til å følge med på din studiehverdag. I enkelte tilfeller deler vi også bilder tatt av studenter etter nærmere avtale.

Høgskolen i Innlandet på Instagram

Snapchat

Snapchat er en kanal vi bruker for å gi følgerne et direkte innblikk i hverdagen til studentene på de ulike studiestedene. Også her bidrar studentambassadørene våre med innhold. Her svarer de på spørsmål på chat, og deler bilder/filmer fra studiestedene. Både arrangementer, vanlige og litt uvanlige studiehverdager blir dokumentert, og her kan du også plukke opp flere tips som kan gjøre studietiden enda bedre.

YouTube

Vi har også en YouTube-kanal der du kan se filmer relatert til studenttilværelsen ved HINN. Målet er å gi et innblikk i studiene våre for nåværende og potensielle studenter. Filmene viser bredden i studietilbudet vårt, og er ment å gi svar på noen av spørsmålene de som vurderer å starte på HINN måtte ha om studenttilværelsen og det å studere hos oss.

I disse kanalene kan du gjerne stille spørsmål eller kommentere under ting du er opptatt av.

Høgskolen i Innlandet på YouTube

Studentbloggen

Tidligere, nåværende og potensielle studenter er blant dem som kanskje lurer på hvordan det er å være student hos oss. Derfor har HINN en egen studentblogg. I bloggen skriver våre dyktige studentambassadører om sin egen studenttilværelse. Temaene varierer fra det rent faglige til det sosiale tilbudet. Her finner du eksamenstips, økonomiråd, du kan lese om bloggernes erfaringer med utveksling, samt få innblikk i den enkelte bloggers hverdag.

Studentbloggen

Podkast

Ved studiestart 2021 lanserte HINN podkasten INNImellom med  studentambassadørene Amanda og John-Are som programledere. Podkasten er relevant for alle som er interessert i høyere utdanning, men er spesielt rettet mot våre nåværende studenter. Studentøkonomi, fysisk og psykisk helse, dating, eksamenstips og studiestart er blant temaene som har blitt tatt opp med aktuelle gjester i de to første sesongene av podkasten. 

Her finner du samtlige episoder av podkasten.

TikTok

Høgskolen i Innlandet har også en egen profil på det sosiale nettverket TikTok. Her er det først og fremst studentambassadørene våre som deler relevant innhold knyttet til studenttilværelsen. 

 

Av Håkon Boye Bergum
Publisert 20. aug. 2021 15:14 - Sist endret 10. aug. 2022 10:16