Kvinne med brannslukkingsapparat som virtuelt prøver å slokke en brann.
Publisert 22. okt. 2021 11:26

Fagmiljøet på Spillskolen ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi har sammen med brannvesenet utviklet et treningsverktøy som våre studenter og ansatte denne uken har fått testet.

En forsker i et laboratorium holder en cellekultur i hånda
Publisert 12. okt. 2021 15:41

Statsbudsjettet for 2022 er for lite ambisiøst i en tid da det trengs satsing på forskning og innovasjon, mener rektor Peer Jacob Svenkerud ved Høgskolen i Innlandet.

Portrettbilde av Ragnhild Holmen Bjørnsen
Publisert 10. sep. 2021 08:45

Vi vet litt om misjonærbarnas erfaringer, men hva vet vi om UD-barn? Ragnhild Karine Holmen Bjørnsen har sett nærmere på dette i sitt doktorgradsarbeid som hun forsvarer 23. september.

Studenter som får testutstyr.
Publisert 3. sep. 2021 12:50

Arbeidet med å pakke og dele ut testutstyr har siden studiestart involvert mange studenter og ansatte. Barnevernsstudent Filsan er blant dem som i tre uker har lagt ned en enorm innsats.