Bilde av folk i forelesningssal bakfra mot scenen
Publisert 22. sep. 2022 15:30

En av verdens fremste forskere innen internasjonale relasjoner valgte seg Høgskolen i Innlandet som eneste stoppested i Norge da han skulle snakke om sin nye bok "Cold Peace".

Studenter som sitter ved et bord og jobber.
Publisert 6. sep. 2022 15:14

4 av 10 studenter på landsbasis mangler venner på studiestedet sitt, viser Studentenes helse- og trivselsundersøkelse. Her får du en oversikt over hva HINN og SINN har gjort og gjør for å motvirke ensomhet.

Det skal velges studentrepresentanter for disse studentene og alle andre studenter ved HINN.
Publisert 22. aug. 2022 13:12

Det skal velges nye studentrepresentanter til høgskolestyret, samt nye medlemmer til studenttinget i Studentorganisasjonen i Innlandet. En unik mulighet til å påvirke din studenthverdag! Merk deg nominasjonsfristen 18. september.

Bilde av studenter utenfor høgskoles bygninger i Hamar
Publisert 17. aug. 2022 15:28

Denne uka braket studieåret 2022-2023 løs på Høgskolen i Innlandet. Se bildene fra åpningsdagene på de forskjellige campusene her!

Studenter som håndhilser.
Publisert 16. aug. 2022 09:35

Det er mye nytt å forholde seg til når man starter med høyere utdanning, kanskje spesielt om du har flyttet for å studere. Her får du noen tips på veien mot å stå på egne ben.