Portrettbilde av Ragnhild Holmen Bjørnsen
Publisert 10. sep. 2021 08:45

Vi vet litt om misjonærbarnas erfaringer, men hva vet vi om UD-barn? Ragnhild Karine Holmen Bjørnsen har sett nærmere på dette i sitt doktorgradsarbeid som hun forsvarer 23. september.

Studenter som får testutstyr.
Publisert 3. sep. 2021 12:50

Arbeidet med å pakke og dele ut testutstyr har siden studiestart involvert mange studenter og ansatte. Barnevernsstudent Filsan er blant dem som i tre uker har lagt ned en enorm innsats.

KONTRAKT: Da var Tom Remi Kongsmo og Hege Christin Nilsson formelt ansatt på høgskolen! Bak de to hovedpersonene står førsteamanuensis Frank Jarle Bruun (t.h) og instituttleder Erik Hagaseth Haug. (Foto: Ole Martin Ringlund)
Publisert 26. aug. 2021 10:19

Tom Remi Kongsmo og Hege Christin Nilsson ble historiske mandag da de skrev under kontrakt for å jobbe på vernepleierstudiet på Høgskolen i Innlandet.

Selve valgdagen er mandag 13. september, noen kommuner har to valgdager. Mer informasjon om dette finner du på valg.no (Foto: Valgdirektoratet)
Publisert 25. aug. 2021 12:46

10. september er siste dag for forhåndsstemming til årets valg. Dersom du ikke skal til hjemkommunen din på mandag må du omgående finne et stemmelokale der du er og stemme. Du kan stemme fram til klokken 15.