Elev Christian på Åpen dag.
Publisert 11. nov. 2021 09:32

Rundt 1200 elever har besøkt oss på Lillehammer og Elverum under Åpen Dag, blant dem Christian. Han er en av flere som sterkt vurderer studier hos oss.

Menn i skiklær ute i et snødekt terreng.
Publisert 29. okt. 2021 08:53

1. november lanseres samarbeidet mellom HINN og World Para Snow Sports Championships Lillehammer 2021. Nå håper partene at studentene vil stille som frivillige under VM i snøsport for parautøvere i januar.

Roel Puijk
Publisert 28. okt. 2021 08:13

Det er fjord og fjell, men lite by i NRKs sakte-tv. Sendingene gir et spesielt bilde av Norge, mener medieprofessor som er ute med bok om fjernsynsfenomenet sakte-tv.

Turister på solsenger på en strand i syden
Publisert 27. okt. 2021 10:20

Mange har et bilde av den typiske charterturisten, men forskningen viser at det bildet bør vi kvitte oss med. «Alle» er charterturister nå om dagen.

Kvinne med brannslukkingsapparat som virtuelt prøver å slokke en brann.
Publisert 22. okt. 2021 11:26

Fagmiljøet på Spillskolen ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi har sammen med brannvesenet utviklet et treningsverktøy som våre studenter og ansatte denne uken har fått testet.