Publisert 2. des. 2022 12:04

Formidling av kunstnerisk utviklingsarbeid er av mange forbundet med noe ukjent og mystisk. Slik trenger det ikke være. Nå er ansatte ved AMEK med på å belyse dette tilsynelatende dunkle feltet.

Bilde av Mari Rysst i kantina på høgskolen med masse folk rundt
Publisert 16. nov. 2022 10:02

Barn og unge med en norsk og en utenlandsk forelder kan ha større utfordringer med det å føle seg norsk enn de som har to foreldre med innvandrerbakgrunn, viser ny forskning.

Rektor Peer Jacob Svenkerud deler ut blomster til Trine Bjerva som holder en diplom i hendene
Publisert 10. nov. 2022 20:20

Torsdag feiret Høgskolen i Innlandet 31 avlagte doktorgrader og 25 interne opprykk på ett år. Fire interne priser og en status som merittert underviser ble også delt ut

Plakat om Studiebarometeret.
Publisert 7. nov. 2022 14:17

Er du student på andre, tredje eller femte året? Da har du blitt invitert til å svare på den årlige nasjonale spørreundersøkelsen om studiekvalitet. Husk svarfristen 21. november.

Bilde av tre personer som har skrevet under arbeidskontrakt
Publisert 4. nov. 2022 14:02

Høgskolen i Innlandet er så fornøyd med den jobben Tom Remi Kongsmo og Hege Christin Nilsson har gjort på vernepleierutdanningen det siste året at de har ansatt dem på fast basis.

Hogstmaskin i arbeid
Publisert 4. nov. 2022 12:08

Fjernstyring av vedlikehold på skogsmaskiner ved bruk av AR- og VR- teknologi, digital støtte til hogstprosessen, og bruk av droner med ny 5G-teknologi. Dette skal testes i et nytt EU-prosjekt.

Portrettfoto Tina Fallet.
Publisert 1. nov. 2022 08:36

Tina og Eline har begge tatt bachelor i agronomi på Blæstad. Nå har de returnert til oss og er del av det første kullet på master i bærekraftig jordbruk.

Plakat fra animasjonsfilmen
Publisert 25. okt. 2022 11:25

Professor Nina Grünfeld ved TV-skolen knaller til med pris for beste animasjonsfilm på internasjonal filmfestival.

– Stor stas, sier hun.