Grunnleggende kommuneregnskap for NKK-skolen

På oppdrag fra Norges kemner- og kommuneøkonomers forbund (NKK) tilbyr vi et nettbasert emne i grunnleggende kommuneregnskap.

Studiested
Studiet varer
4 mnd
Studieform
Deltid og Nettbasert
Studiepoeng
7,5
NO
August (24. august 2021)
Semesteravgift og kursavgift

Om emnet

Emnet gir deg kompetanse på rammeverket for kommuneregnskap, de lover og regler som regulerer kommuneregnskapet og god kommunal regnskapsskikk.

Digital undervisning og eksamen

Emnet tilbys digitalt, i praksis fungerer det slik at du deltar på digital undervisning på Zoom og du avlegger eksamen digitalt.

Digital undervisning høst 2021:

24.og 25. august 2021

28. og 29. september 2021

19. og 20. oktober 2021

Eksamen:

9. november 2021

Vær oppmerksom på at du ved å starte på dette emnet vil bli oppmeldt til eksamen og du må aktivt gi beskjed til Høgskolen i Innlandet dersom du ikke skal ta eksamen. Eksamen gjennomføres etter avsluttet undervisning. Det er ikke mulighet til å ta eksamen på et senere tidspunkt.

Søknadsfrist og opptak

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette emnet.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Kursavgift:
kr. 9 800,-

Eksamensavgift:
kr. 3 770,-

Du må  i tillegg betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om emnet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med EVU Handelshøgskolen Innlandet på evu.hhs@inn.no eller telefon 62 43 04 38, eller noen av våre ansatte:

Studieveileder

Studieprogramansvarlig