English version of this page

Studiested Evenstad

Velkommen til Evenstad! Med sin beliggenhet langs Glomma i Stor-Elvdal kommune har tettstedet Evenstad tilgang til store utmarksområder som studentene kan boltre seg på.

Bilde av studiested Evenstad i fugleperspektiv

Naturskjønne Evenstad

Med Norges lengste elv Glomma, store skogområder og langstrakte åkre som nærmeste nabo er Evenstad stedet for de gode naturopplevelsene. Med sine 220 studenter er Evenstad det minste av våre studiesteder.

220 Studenter
7 Studier
1 Fakultet

Studere på Evenstad

Studiested Evenstad på Facebook

Det finnes en egen gruppe for deg som ønsker å følge med på lokal informasjon fra studiested Evenstad.

Gå til Facebookgruppen

Helsetjenester og rådgivning

Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) har samtaleterapeuter, psykologer, studentprester og studentkoordinatorer som kan hjelpe deg hvis du trenger det. Dette er lavterskeltilbud, og du trenger ikke å være syk for å ta kontakt.

Les mer om helse- og rådgivningstjenestene til SINN

Studentorganisasjoner og fritidsaktiviteter

Når du som betaler semesteravgift ved Høgskolen i Innlandet, blir du en del av Studentorganisasjonen i Innlandet (StInn). StInn arbeider proaktivt for studentenes rettigheter, spesielt overfor HINN, Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN), og myndighetene.

Les mer om StInn

På hvert enkelt studiested finnes det ulike fritidsaktiviteter for deg som student. Nye studenter oppfordres til å gjøre seg kjent med hvilke tilbud som finnes i nærmiljøet; se informasjon på oppslagstavler og snakk med fadderen din ved studiestart.

Se også Studentsamfunnet i Innlandets nettsider

På studiested Evenstad har studentene tilgang til et treningsrom.

Studentbolig

Høgskolen i Innlandet (HINN) har hybler i to nye og moderne bygg på Evenstad som leies ut gjennom Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) sitt boligsystem. SINN krever ikke depositum, har studentvennlige priser og kun to måneders oppsigelse.

Hvis du har behov for hybel der det er tillatt med hund eller en hybel med våpenskap, er dette mulig å leie på Evenstad. Ønsker må spesifiseres i kommentarfeltet ved søknad om hybel.

Les mer om studentboliger hos SINN

Det finnes også et antall boliger på det private markedet, både i private hybelhus og enkelthybler/-leiligheter.

Barnehage

Det finnes flere kommunale barnehager i Stor-Elvdal. Man må søke kommunen om plass i en av disse.

Les mer på Stor-Elvdal kommune sine nettsider