Aktuelt for studenter

Det skal velges studentrepresentanter for disse studentene og alle andre studenter ved HINN.
Publisert 22. aug. 2022 13:12

Det skal velges nye studentrepresentanter til høgskolestyret, samt nye medlemmer til studenttinget i Studentorganisasjonen i Innlandet. En unik mulighet til å påvirke din studenthverdag! Merk deg nominasjonsfristen 18. september.

Bilde av studenter utenfor høgskoles bygninger i Hamar
Publisert 17. aug. 2022 15:28

Denne uka braket studieåret 2022-2023 løs på Høgskolen i Innlandet. Se bildene fra åpningsdagene på de forskjellige campusene her!

Studenter som håndhilser.
Publisert 16. aug. 2022 09:35

Det er mye nytt å forholde seg til når man starter med høyere utdanning, kanskje spesielt om du har flyttet for å studere. Her får du noen tips på veien mot å stå på egne ben.

Tre smilende studenter.
Publisert 23. juni 2022 14:39

Vurderer du å bytte rekkefølge på studieønskene dine hos Samordna opptak? Da begynner det å haste. 1. juli er omprioriteringsfristen og siste frist for å laste opp dokumentasjon.

Animert bilde av en rytter som rir på en hest.
Publisert 20. juni 2022 08:44

Fire tidligere HINN-studenter står bak spillselskapet Raidho Games AS. Under ett år etter oppstarten har de fått inn over 1 million kroner til å utvikle sitt første spill, Astride.

Lasse Fredagsvik som ser på en PC.
Publisert 17. juni 2022 08:16

25-åringen ønsket i ung alder å bli astronaut. Drømmen lot seg ikke realisere fullt ut, men studier på Lillehammer sikret han en attraktiv stilling relatert til romfart.

Jørgen ved siden av en skutresker.
Publisert 31. mars 2022 09:56

Allerede før fullførte studier har flere av våre tredjeårsstudenter på agronomi og landbruksteknikk fått relevant jobb, blant dem Jørgen og Karoline.