Aktuelt for studenter

Tre smilende studenter.
Publisert 23. juni 2022 14:39

Vurderer du å bytte rekkefølge på studieønskene dine hos Samordna opptak? Da begynner det å haste. 1. juli er omprioriteringsfristen og siste frist for å laste opp dokumentasjon.

Animert bilde av en rytter som rir på en hest.
Publisert 20. juni 2022 08:44

Fire tidligere HINN-studenter står bak spillselskapet Raidho Games AS. Under ett år etter oppstarten har de fått inn over 1 million kroner til å utvikle sitt første spill, Astride.

Lasse Fredagsvik som ser på en PC.
Publisert 17. juni 2022 08:16

25-åringen ønsket i ung alder å bli astronaut. Drømmen lot seg ikke realisere fullt ut, men studier på Lillehammer sikret han en attraktiv stilling relatert til romfart.

Jørgen ved siden av en skutresker.
Publisert 31. mars 2022 09:56

Allerede før fullførte studier har flere av våre tredjeårsstudenter på agronomi og landbruksteknikk fått relevant jobb, blant dem Jørgen og Karoline.

To ansatte på biblioteket i dialog.
Publisert 25. mars 2022 09:13

Bibliotekene våre har en rekke studentrettede tjenester som kan hjelpe på veien mot å få karakteren du ønsker deg. Her får du en oversikt over hva biblioteket kan hjelpe deg med.

Student og foreleser ved PC.
Publisert 21. mars 2022 09:57

Er du litt bekymret for å gjøre noen feil når du skal søke høyere utdanning? Her får du noen gode råd på veien fra opptakskontoret.