Language: NOR | ENG

Finn ditt drømmestudium

Siste blogginnlegg

Unngå ZOOM-out av studiet

Plutselig var høsten her, og de fleste studenter er nå godt i gang med studiehverdagen. Denne høsten blir både studenter og forelesere dratt inn i en ny måte å gjennomføre undervisning på. Jeg har aldri i min tid som student opplevd å ha så mange forelesninger på Zoom, og jeg tror ikke jeg er den eneste. Min oppfatning er at det er nytt for alle, så vi er nødt til å tilpasse oss. Men hvordan gjør vi det?

Matutstilling med mat fra naturen

Endelig er skoleåret i gang! Jeg har begynt på mitt semester med mat og helse på Elverum som er en del av grunnskolelærerutdanning 5-10. I dette blogginnlegget skal jeg fortelle dere om matutstillingen vi hadde forrige torsdag.

Fra skygge til solskinn

I neste uke skal jeg holde et foredrag om kraften av frivillighet. I dette innlegget vil jeg gi deg en liten smakebit på foredraget, der jeg deler personlige historier og kommer med eksempler på møter som har gjort sterke inntrykk. 

Fadderstyret Lillehammer takker for seg

I oktober i fjor fikk jeg vervet som fadderleder på studiested Lillehammer sammen med Maren Andal Stenbakken. Da vi startet i rollen var det vanskelig å forutse hvordan dette kom til å gå. Med og uten pandemi. Konklusjonen er klar, det ble en fin og smittefri fadderuke.

Få oppdatert informasjon fra oss frem mot søknadsfristen 15. april

Meld meg på