Master- og videreutdanning

Ønsker du å komme deg et skritt videre i karrieren? Da kan en master- eller videreutdanning være noe for deg. Ved HINN kan du lære hele livet på et studium som passer akkurat deg. 

Ser du etter en videreutdanning?

Vi tilbyr et bredt spekter av videreutdanninger på heltid og deltid for deg som ønsker å kombinere studier med jobb.

Se vårt videreutdanningstilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Bilde av Ingrid Bårdsdatter Bakke som står i glassgården på Storhove, Lillehammer.

Dette bør du tenke på når du velger master- og videreutdanning

Mange vurderer faglig påfyll i møte med fremtidens arbeidsliv, men det resulterer gjerne i mange spørsmål man trenger hjelp med å besvare. 

Portrettbilde av HINN-student Torgrim Størseth

Har kombinert jobb med studier i sju år

Siden 2013 har Torgrim kombinert jobb med studier hos oss. – Det har vært veldig praktisk for meg å studere på Rena, sier han. 

Vi tilbyr studier innen flere fagområder som du kan kombinere med jobb. Flere av studiene er samlingsbaserte ved et av våre studiesteder. Nettundervisning forekommer også i enkelte tilfeller.

Ønsker du styre tiden din litt mer selv, kan ett nettstudium være aktuelt for deg. Noen av studiene våre kombineres med nettseminarer, og du vil få møte forelesere og medstudenter i realtid online. 

Ønsker du å ta et kurs eller en etterutdanning som ikke gir studiepoeng, men kursbevis, har vi også noe for deg.

Portrettbilde av HINN-student Elin Henjesand Kvam

Kombinerer master med jobb og familieliv

Behovet for faglig påfyll fikk Elin til å vende blikket mot høyere utdanning. Valget falt på master i tverrfaglig arbeid med barn, unge og familier.

Har du fullført en bachelorgrad kan en av våre mastergrader være aktuell for deg. Vi tilbyr både mastere på heltid og deltid for deg som ønsker å kombinere masterutdanning med jobb.

Har du en mastergrad fra før og ønsker deg en karriere innen forskning kan videre studier og en doktorgradsutdanning være veien å gå for deg.