Wifi/trådløst nettverk

Eduroam (Education Roaming) er et internasjonalt samarbeid mellom forskning og utdanningsinstitusjoner i hele verden. Formålet med dette samarbeidet er å tilby både ansatte og studenter i ulike utdanningsinstitusjoner, kryptert trådløst tilgang til Internett.

HINN er medlem av dette samarbeidet, hvor Eduroam er det foretrukne trådløse nettverket på Høgskolen. Alle studiesteder til HINN har Eduroam tilgjengelig. Mer informasjon om eduroam.

Pålogging til Eduroam:

Vi anbefaler både ansatte og studenter av HINN å bruke hjelpeverktøy til Eduroam. Dette verktøyet legger de nødvendige innstillinger for påkobling til Eduroam. Du finner dette verktøyet her:

Eduroam CAT (Configuration Assistant Tool)

  • For studenter: "studentnummer"@inn.no med gjeldende Feide passord.
  • For ansatte: "brukernavn"@inn.no med gjeldende Feide passord.

 

Dersom du er ansatt eller student ved en annen akademisk institusjon kan du også logge deg på Eduroam. Ved eventuelle problemer under pålogging, anbefales å bruke verktøyet Eduroam CAT. Du velger riktig profil tilhørende din institusjon og legger inn riktige opplysninger for pålogging.

 

Pålogging til Hinn-Gjest:

Gjester ikke tilhørende utdanningsinstitusjoner kan logge inn på nettverket Hinn-gjest. Her registreres navn og telefonnummer og man mottar et passord som blir sendt til din mobil.
Bruk dette passordet for pålogging til gjestenettet.

For hjelp kontakt IT-avdelingen.