Kommunikasjonsrådgiverstudiet

Kommunikasjonen er profesjonalisert i alle sektorer. I dette studiet lærer du om hvordan dagens kommunikasjonsrådgivere må planlegge og utføre strategisk intern- og eksternkommunikasjon. 

Studiested
Lillehammer
Studiet varer
2 år
Studieform
Deltid og Samlingsbasert
Studiepoeng
60
Undervisningsspråk
NO
Oppstart
August
Pris
Semesteravgift og kursavgift
Søknadsfrist
30. sep. 2021

Om utdanningen

Det stilles stadig større krav til virksomheters intern- og eksternkommunikasjon. Alle virksomheter har behov for å kommunisere godt for å ta vare på sitt omdømme. Nye kommunikasjonskanaler øker behovet for kommunikasjonskompetanse, og det er et interessant arbeidsmarked for kandidater med slik kompetanse – gjerne i kombinasjon med andre fag.

Studiet retter seg mot personer som allerede jobber innen kommunikasjon eller som ønsker å arbeide med kommunikasjonsfaglige oppgaver.

Samlingsdatoer

Årsstudium i kommunikasjonsrådgiving er et deltidsstudium på 60 studiepoeng som gjennomføres over to år. Det arrangeres fem samlinger over to dager hvert år på Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer.

Samlingsdatoer for 2021/2022: ( med forbehold om endringer)

16.-17. september 2021
18.-19. november 2021
27.-28. januar 2022
10.-11. mars 2022
12.-13. mai 2022

Søknadsfrist og opptak

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Studieavgift er på kr 22.000 for studieåret 2021/2022. I tillegg til studieavgiften kommer kostnader til pensumlitteratur og studiemateriell, samt reise og opphold i forbindelse med studiesamlingene. Det betales også ordinær semesteravgift. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med Handelshøgskolen Innlandet på handelshogskolen@inn.no eller telefon 62 43 05 10, eller noen av våre ansatte:

Bilde av Annelise Eng-Øvermo
Studieveileder

Bilde av Anders Lindstad
Studieprogramansvarlig