Studiestart ved studiested Rena

Velkommen til studiestart på Rena!
Høgskolen i Innlandet, ved Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap (Handelshøgskolen Innlandet) ønsker å gi alle studenter en hyggelig velkomst og fin start på studiet.

To bilde kvinnelige studenter i samtale over bøker.

Hva slags type studium skal du ta?

Lurer du på hvordan du skal komme i gang som student?
Det første du må gjøre er å semesterregistrere deg og betale semesteravgift. Først når dette er registrert, kan du aktivere deg som ny student.

Les mer om semesterregistrering her

INNStart og Fadderuka på Rena

Bilde av studenter som sitter i en sirkel på en grønn gressplen

Alle nye heltidsstudenter på års- og bachelorstudier inviteres til InnStart på Rena mandag 15. august kl. 12:00.

Innstart er et introduksjonsprogram for nye heltidsstudenter. Her bli du bedre kjent med studiet ditt, studiestedet, ansatte og medstudenter.

InnStart og Fadderuka vil gi deg praktisk informasjon om studiestedets aktiviteter og muligheter, og skal gi deg et godt grunnlag for å trives og lykkes som student hos oss, sammen med dine medstudenter.
 

Les mer om Innstart og fadderuka 

Oversiktsbilde av studiested Rena

Studiested Rena

Her finner du mer informasjon om studentorganisasjoner, fritidsaktiviteter, studentboliger, barnehage, helsetjenester og rådgivning, bibliotek, bokhandel, kantine og parkering, samt alle våre studietilbud på Rena.

Bli kjent med fakultetet

Som student ved studiested Rena studerer du på Høgskolen i Innlandet ved Handelshøgskolen Innlandet - Fakultet for økonomi og samfunnsvitenskap, også kjent som HHS. 

Studentbloggen