Samfunnsfag 2 for grunnskolen trinn 5-10

Dette studiet er for deg som har 30 studiepoeng samfunnsfag i din lærerutdanning fra før, ønsker å fordype deg i faget og dermed også kvalifisere for opptak til en mastergrad med samfunnsfag som fordypning.

Studiested
Hamar
Studiet varer
Studieform
Deltid
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
20. apr. 2022

Om utdanningen

Studiet retter seg mot lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i samfunnsfag og ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget. Dette gir også grunnlag for å søke opptak til en mastergrad i grunnskolefag med fordypning i samfunnsfag.

Undervisningen i samfunnsfag 2 er på deltid og er felles med høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar. Studiet består av to emner:

Praktisk informasjon og samlingsdatoer

Undervisningen går stort sett ukentlig og er lagt til følgende tider skoleåret 2022/23:

Høst 2022:

• Mandag og onsdag i ukene 34-39 og 44-48

Vår 2023:

• Mandag og onsdag i uke 2-8 og 15-21

*Ikke undervisning 10. april, 1. mai og 18. mai.

(Med forbehold om endringer)

Søknadsfrist og opptak

20. april er søknadsfristen for deg med norsk, nordisk og utenlandsk utdanning.

Søknadsportalen åpner 1. februar.

Du trenger fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med samfunnsfag 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Videre utdanningsmuligheter

Lærere med 60 studiepoeng i samfunnsfag kan søke opptak til master i grunnskolefag med fordypning i samfunnsfag.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

Bilde av Tonje Hande Bakke
Studieveileder