Psykisk helse og livsmestring i barnehage og skole

Hvis du jobber med barn og unge, og er opptatt av deres psykiske helse kan du ta dette emnet på masternivå.

Studiested
Hamar
Studiet varer
1 semester
Studieform
Deltid og Samlingsbasert
Studiepoeng
NO
Semesteravgift

Om utdanningen

Studiet er på 10 studiepoeng og omhandler:

Barn og unges psykiske helse, læring og utvikling
Sentrale teorier og empiri om sammenhengen mellom barn og unges psykiske helse og deres læring og utvikling
Dilemmaer i politiske føringer på feltet
Bruk av metoder for å identifisere barn og unges psykiske helse

Undervisningen finner sted på studiested Hamar.

Studiet har 4 undervisningsdager høsten 2021. Datoene vil legges ut her så snart de er klare.

Søknadsfrist og opptak

15. april er søknadsfristen for deg med norsk, nordisk og utenlandsk utdanning.

Søknadsportalen åpner 1. februar.

Opptakskrav:

Lærerutdanning, bachelorgrad eller tilsvarende utdanning på minst 180 studiepoeng. Søkere som ikke har minimum 3-årig lærerutdanning, må ha en faglig fordypning på minimum 80 studiepoeng i pedagogikk eller spesialpedagogikk. Praktisk pedagogisk utdanning (PPU) kan inngå som deler av fordypningen på 80 studiepoeng i pedagogikk.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

Studieveileder