Norsk 2 for grunnskolen trinn 1-7

Dette studiet er for deg som har 30 studiepoeng norsk i din lærerutdanning fra før, ønsker å fordype deg i faget og dermed også kvalifisere for opptak til en mastergrad.

Studiested
Hamar
Studiet varer
1 semester
Studieform
Heltid og Samlingsbasert
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
31. okt. 2021

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i norsk og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i undervisningsfaget norsk. Undervisningen er samlingsbasert og går på heltid våren 2022.

Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar. Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

Språk og tekst i tid og rom - se emnebeskrivelsen her
Litteratur og litterasitetspraksiser - se emnebeskrivelsen her

Våren 2022 er undervisningen lag til følgende dager og uker:

Mandag – torsdag i uke 3, 11, 14 og 19

Søknadsfrist og opptak

Opptakskravet er fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med norsk 1 for grunnskolen trinn 1 - 7.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Videre utdanningsmuligheter

Lærere med minst 60 studiepoeng i norsk kan søke opptak til master i grunnskolefag med fordypning i norsk og master i kultur og språkfagenes didaktikk med fordypning i norsk.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

{{name}}
Studieveileder