Årsstudium i mat, ernæring og helse - nettbasert
Dette studiet er for deg som ønsker å øke din kompetanse innen mat, ernæring og helse.
- Studiested
- Nettbasert
- Studiet varer
- 1 år
- Studieform
- Nettbasert og Heltid
- Studiepoeng
- 60
- Undervisningsspråk
- NO
- Oppstart
- August
- Pris
- Semesteravgift
- Ordinær søknadsfrist
- 20. apr. 2022
Om utdanningen
Heldigitalisert årsstudium i mat, ernæring og helse gir en tverrfaglig innføring i sentrale begrep, teorier og metoder i fagområder der mat inngår. Studiet legger vekt på å forene teoretiske kunnskaper og praktiske ferdigheter innenfor ulike matomgivelser i det flerkulturelle kunnskapssamfunnet. Du lærer å arbeide med problemstillinger knyttet til ernæring, matvarer, matteknologi, matkultur, matpedagogikk og folkehelse.
Studiet kan tas som frittstående utdanning av alle som er interessert i å øke sin kompetanse innen mat, ernæring og helse. Studiet gjennomføres digitalt og krever at du har tilgang til kjøkkenfasiliteter. Du gjennomfører emner og tar eksamener i ditt eget tempo.
Søknadsfrist og opptak
20. april er søknadsfristen for deg med norsk, nordisk og utenlandsk utdanning.
1. mars er søknadsfristen for søknad om tidlig opptak, særskilt vurdering eller søknad om realkompetanse.
Søknadsportalen åpner 1. februar.
Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.
Les om krav til realkompetanse her
Studieplaner og emner
I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer.
Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.
Ta kontakt
Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med postmottak HSV på postmottak-hsv@inn.no
Du kan også ta kontakt med: