Opptaksprøve LUPE musikk

Lærerutdanning i praktiske og estetiske fag for trinn 1-13, musikk (LUPE musikk) har krav om opptaksprøve som må være bestått.

Opptakskrav

Generell studiekompetanse med minimum 35 skolepoeng og et karaktergjennomsnitt på 3 i norsk og matematikk.

I tillegg kreves dokumenterte kunnskaper og ferdigheter i musikk (opptaksprøve).

Opptaksprøven er digital. Prøven består av musikkopptak og en egenerklæring der du skal beskrive din musikalske erfaring.

Digital opptaksprøve

Det skal sendes inn minimum 3 og maksimum 7 opptak (lyd og bilde) av eget spill/direksjon/komposisjon som viser en bredde i hva du kan. Komposisjoner kan eventuelt dokumenteres ved partitur. Både bredde- og spisskompetanse teller positivt. 

Opptak lastes opp på youtube eller vimeo og lenkes opp i nettskjema.

Egenerklæring

I nettskjemaet skal du gjøre rede for din musikalske erfaring og kompetanse. Vi ber deg også skrive om din motivasjon for å starte på faglærerutdanning i musikk. Fyll ut alle felt i skjemaet så grundig som mulig.

Husk at du må søke til studiet først og laste opp opptaksprøven på youtube eller vimeo før du fyller inn nettskjemaet. Du må oppgi søknadsnummeret ditt i samordna opptak i skjemaet.

Søkere til 2. og 3. år faglærer musikk

Tar du årsstudium i musikk? Da kan du søke om opptak direkte til 2. og 3. studieår på Bachelor – Faglærerutdanning i musikk. Du søker via lokalt opptak. Klikk her for å søke via lokalt opptak.

Opptaksprøve leveres inn på eget nettskjema. Klikk her for å åpne dette nettskjemaet

 

 

Publisert 8. des. 2021 09:46 - Sist endret 21. feb. 2022 12:27