Bachelor i film og TV

Den norske filmskolens kunstfaglige bachelorstudier tilbyr en intensiv 3-årig utdanning innenfor film og fjernsyn, med fokus på å utvikle den enkelte filmskapers kunstneriske egenart og samarbeidsevner.

Studiested
Lillehammer
Studiet varer
Studieform
Heltid
Studiepoeng
NO
Semesteravgift

Om utdanningen

Bachelorstudier innen film og TV tilbys ved Den norske filmskolen.

Bachelorstudiet består av en 3-årig kunstfaglig utdannelse av i alt 180 studiepoeng hvor all undervisning er obligatorisk. Opptak er basert på innlevert søknad og en omfattende opptaks- og intervjurunde spesialtilpasset hver enkelt linje og fagfunksjon. Bachelorprogrammet består av 9 fagområder, heretter kalt linjer:

Manus, regi, produksjon, foto, scenografi, digital visuell design, klipp, lyd, kreativ dokumentarregi.

Jobbmuligheter

Filmskolens mål er å utdanne kvalifiserte yrkesutøvere for film, fjernsyn og beslektede medier som kan ivareta og videreføre de kunstneriske og håndverksmessige fagtradisjonene.  Vi legger stor vekt på utviklingen av den enkelte students kunstneriske uttrykksform og personlige refleksjon innenfor eget fagområde.

Søknadsfrist og opptak

Neste opptak til kunstfaglig bachelor i film og TV er i 2023 med søknadsfrist tidlig januar 2023.

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Dette studiet tilhører: Den norske filmskolen

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med Den norske filmskolen på filmskolen@inn.no eller telefon 61 28 85 50