Deltidsstudier

Ønsker du komme deg et skritt videre i karrieren kan en deltidsstudium være noe for deg. Flere av våre deltidsstudier vil du kunne kombinere ved siden av jobb.

Ser du etter et deltidsstudium?

Vi tilbyr flere deltidsstudier både på bachelor og masternivå som du vil kunne kombinere ved siden av jobb.

Se vårt deltidstilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Portrettbilde av HINN-student Torgrim Størseth

Har kombinert jobb med studier i sju år

Helt siden 2013 har Torgrim Størseth kombinert jobb med studier hos oss. – Det har vært veldig praktisk for meg å studere på Rena.

Vi tilbyr studier innen flere fagområder som du kan kombinere med jobb. Flere av studiene er samlingsbaserte ved et av våre studiesteder. Nettundervisning forekommer også i enkelte tilfeller.

Ønsker du styre tiden din litt mer selv, kan ett nettstudium være aktuelt for deg. Noen av studiene våre kombineres med nettseminarer, og du vil få møte forelesere og medstudenter i realtid online. 

Ønsker du å ta et kurs eller en etterutdanning som ikke gir studiepoeng, men kursbevis, har vi også noe for deg.

Portrettbilde av HINN-student Elin Henjesand Kvam

Kombinerer master med jobb og familieliv

Behovet for faglig påfyll fikk Elin til å vende blikket mot høyere utdanning. Valget falt på master i tverrfaglig arbeid med barn, unge og familier.

Har du fullført en bachelorgrad kan en av våre mastergrader være aktuell for deg. Vi tilbyr flere mastergrader på deltid for deg som ønsker å kombinere masterutdanning med jobb.