Tenk alt vi kan få til sammen

Har du tenkt på hva du, din bedrift eller arbeidsplass kan skape sammen med oss?

Samarbeid mellom mennesker i businessbransjen. En asiatisk mann peker på en glasstavle. To andre personer skimtes i bakgrunnen. Alle har ansiktet vises. Ansiktsuttrykkene viser engasjement.

Høgskolen i Innlandet (HINN) er mer enn en undervisnings- og forskningsinstitusjon. I HINN er vi nysgjerrige, vi deler kunnskap og vi samarbeider med ulike aktører både lokalt, regionalt, nasjonalt og internasjonalt.

Vil du vite mer om aktiviteten ved Høgskolen i Innlandet? Dette kan du lese ved å melde deg på som mottaker av nyhetsbrevet vårt.

Meld deg på nyhetsbrevet

Næringsliv og samarbeid

- Våre studenter er svært attraktive

I august startet det første kullet opp på bachelor i bioingeniørfag ved studiested Hamar. Både underveis i studieløpet og etter fullførte studier er jobbmulighetene mange.

Forskning

Fotografi av skogsarbeidere i Sør-Afrika

Skal styrke skogutdanningene i Sør-Afrika

Høgskolen i Innlandet er sentrale når ti millioner EU-kroner skal brukes for å gjøre de høyere utdanningene innen skogbruk mer fremtidsrettede i Sør-Afrika.

Studier og arbeidsliv

Portrettbilde av HINN-student Hedda Hoel

Slik fikk Hedda jobb i Norges skiforbund

Konkurransen om jobbene kan være tøff som nyutdannet. Hedda Hoel brukte praksisoppholdet i studiet til å skaffe seg en avgjørende fot innenfor.

Bli kjent med oss

Nyhetsbrev

Vil du vite mer om aktiviteten ved Høgskolen i Innlandet? Dette kan du lese ved å melde deg på som mottaker av nyhetsbrevet vårt.

Meld deg på nyhetsbrevet