Podkaster fra HINN

Her har vi samlet noen av podkastene som er laget av Høgskolen i Innlandet eller av forskere og studenter ved Høgskolen i Innlandet. 

Bak folkebruset er en podkast om idrett og arrangement, laget av Svein Erik Nordhagen ved Sports Management med gjester fra idretten og akademia. Podkast-serien handler om tilrettelegging for idrett og fysisk aktivitet på ulike nivåer og er for alle med interesse for idrett og idrettens rolle i samfunnet.  

Den Lille Fjollepodden er podden hvor Markus og Pål fjoller om det som fjolles kan. Det er studentforeningen "Stå-opp-klubben Lillehammer" som står bak. 

Fagpodden til jordbruksforskerne på Blæstad tar for seg jordbrukstemaer for både studentene på Årsstudium i jordbruk og andre interesserte. Her kan du sitte på traktoren i våronna (eller i bilen i rushtrafikken) og få litt jordbruksfaglig påfyll!  

Akk Oy Vey – Jødepodden er professor Nina Grünfelds podcast der hun ser verden med et jødisk skråblikk. Grünfeld er professor ved Fakultet for audiovisuelle medier og kreativ teknologi og er kjent dokumentarfilmskaper.

 

Trening er laget av idrettsmiljøet ved Høgskolen i Innlandet på Seksjon for Helse og treningsfysiologi. Hvis du er interessert i trening og ønsker å gå litt i dybden er dette podkasten for deg. Forskere og fagpersoner tar opp ulike tema om hvordan trening påvirker kroppen og fungerer som et prestasjons- og helsefremmende middel.

INNImellom er en podcast av, med og for studenter. I podkasten gir studentambassadørene Amanda og John-Are deg svaret på det du lurer på om studietiden din. Podkasten er produsert av Høgskolen i Innlandet i samarbeid med Studentsamskipnaden i Innlandet.

På en benk med Einar Øverenget er en podkast hvor det meste kan skje. Filosofiprofessoren ved Høgskolen i Innlandet inviterer forskere fra  helt ulike  fagfelt til en samtale som ofte går tar overraskende vendinger.

Hekta på reise er en podcast for deg som elsker å reise, drømmer om å reise eller som bare elsker å snakke om reising. Podkasten er laget av Veronica Blumenthal, reiselivsforsker ved Høgskolen i Innlandet og er publisert av Universitetet i Stavanger.

SELL-podden tar opp temaer rundt skole og barnehage. Fagfolkene ved Senter for livslang læring (SELL) ved Høgskolen i Innlandet tar praten med elever, lærere, forskere og andre som engasjerer seg for å gjøre skoler og barnehager til et godt sted for utvikling og læring.

Tilsvar fra Thallaug er en podkast hvor jusstudentene Sunniva og Magnus møter advokatene i Advokatfirmaet Thallaug til en prat om temaer som forvaltningsrett, tingsrett, arbeidsrett, erstatningsrett og kontraktsrett. Episodene følger studieforløpet til jusstudentene ved Høgskolen i Innlandet, men er for alle som vil lære litt mer om juss.

Filmsamtalen fra Rushprint ledes av Gry Rustad fra film- og tv-utdanningene ved HINN. Redaksjonen møter filmskapere og filmelskere i studio for samtaler om aktuelle filmer og tv-serier.

Profpeddpodden tar opp temaer rundt skole og pedagogikk. Det er pedagogikkforskere ved Høgskolen i Innlandet som står bak podkasten og de har som mål å samle pedagogisk kompetanse og skape et rom for deling av pedagogiske erfaringer.

FLOKA er produsert av studentredaksjonen Floka.no, en nettportal for og av studenter ved Høgskolen i Innlandet.

INNSIKT – pedagogisk verktøykasse for undervisere i høyere utdanning samler relevante lydspor som undervisere undervisere og andre ansatte i UH-sektoren kan ha nytte av.