Eurovision-fest på Rena

Subwoolfer styrtet ned i skogen i nærheten av birkebeinerløypa en vakker vinterdag da Carl-Henrik Wahl var ute og gikk på ski. De rekvirerte han øyeblikkelig til å bli tolken deres!

Bilde av Zubwoolfer og deres talsperson Carl-Henrik Wahl

Subwoolfer bestående av brødrene Keith og Jim, er det største bandet i galaksen og har sammen med DJ Astronaut laget låten "Give That wolf a banana", som representerer Norge i Eurovision i år. 

Nå er det helt tilfeldig at tolken deres Carl-Henrik Wahl, også jobber med låtskriving og musikkproduksjon på The Woods på Rena. Flere av studentene på studiene Music Business ved Handelshøgskolen Innlandet har praksisplass på The Woods, og har fått anledning til å jobbe sammen med, og møtt Subwoolfer:

 Henrik, Ravna, Oliver, Oscar, Linnea, Mads og Simen har fått vært gjennom mye forskjellig. De har vært med på å lage nye sanger, remikser og ulike nye versjoner, og man skal ikke se bort ifra at det kan komme låter med Subwoolfer i fremtiden som studentene har vært med på å skrive og produsere. De har også hjulpet Keit og Jim med å komme i gang på jordiske kommunikasjonsmedier som TikTok og Instagram, sier Wahl.

Subwoolfer er på plass i Torino og kan melde om at reisen har gått bra så langt, nå er det to uker med sangøvelser, møte med presse og flere prøver på den store Eurovision-scenen. 

Eurovision-fest

I denne anledning gjøres det klart til Eurovision-fest på Rena i uke 19, hvor Åmot kulturhus og Høgskolen i Innlandet, studiested Rena, feirer med ballonger, bananer og egen Eurovision-fotovegg!

I samarbeid med Åmot kulturhus arrangerer studiested Rena ulike aktiviteter, konkurranser og gode tilbud, til både studenter og åmotinger i kommunen. Detaljert program for Eurovision-uka ligger nedenfor.

Live-sending i Storsalen på Åmot kulturhus

Åmot kulturhus inviterer både store og små til live-sending av semifinale og finale i Storsalen 10. og 14. mai, kl. 21.00. Dørene åpner kl. 20:00, Kafé Sandbeck holder åpent, og arrangementet er gratis!

Gratis billetter til livesendingene

Eurovision-uka på Rena

Kafé Sandbeck og kantina på studiested Rena inviterer til italiensk uke (9. -14. mai), hvor alle er velkommen til å kjøpe en deilig lunsj!
Det arrangeres konkurranser gjennom hele uken, og næringslivet bidrar med flere gode tilbud.

Mandag 

  • Gratis bananer på HINN, studiested Rena

Kantina: Pastasalat 

Tirsdag

  • Semifinale sendes live i Storsalen i Åmot kulturhus kl. 21.00
  • Stemmeskjema på kulturhuset

Kantina: Italienske kjøttboller i tomatsaus med spagetti

Onsdag

  • Eurovision-Quiz på Campus
    Alle kan delta, og vi deler ut flotte premier! Hent ut svarskjema på dagligvarebutikken, Høgskolen (studiested Rena) eller Åmot folkebibliotek.

Kantina: Bruchetta med mozzarella, basilikum, tomat og skinke

Torsdag

  • Pizzabuffet på Høgskolen, studiested Rena 

Kantina: Pizza

Fredag

Kantina: Lasagne

Lørdag

  • Finale sendes live i Storsalen i Åmot kulturhus kl. 21.00
  • Stemmeskjema på kulturhuset

Bli med i Eurovision-konkurransene våre og vinn flotte premier!

Konkurranse: Beste Eurovision-bildet

Det settes opp fotovegg på Høgskolen (studiested Rena) og på Åmot Kulturhus, ta bilde ved fotoveggen eller noe knyttet til Eurovisoin-uka og tagg bildet med #eurovisionpårena. 

Konkurranse: Stemmeskjema på tirsdag 

Det deles ut stemmeskjemaer til alle som er med på visningen på kulturhuset. Legg skjemaet i stemmeboksen på kulturhuset for å bli med i konkurransen.

Konkurranse: Eurovision-Quiz 

Delta på quiz ved å hente ut svarskjema på dagligvarebutikken, Høgskolen (studiested Rena) eller Åmot folkebibliotek. 

Konkurranse: Stemmeskjema på lørdag

Det deles ut stemmeskjemaer til alle som er med på visningen på kulturhuset. Legg skjemaet i stemmeboksen på kulturhuset for å bli med i konkurransen.

Husk å tagge oss med #eurovisionpårena

 

Emneord: Subwoolfer, Eurovision, The Woods, Music Business Av Ida Zachariassen
Publisert 3. mai 2022 14:22 - Sist endret 13. mai 2022 13:35