Master- og videreutdanninger innen helse- og sosialfag

Har du helse- eller sosialfaglig bakgrunn og ønsker å styrke eller videreutvikle din kompetanse? Da kan en master- eller videreutdanning være noe for deg. Ved HINN kan du lære hele livet på et studium som passer akkurat deg. 

Videreutdanninger helse- og sosialfag

Vi tilbyr et bredt spekter av fleksible videreutdanninger på heltid og deltid for deg som ønsker å kombinere studier med jobb.

Se vårt videreutdanningstilbud

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vi tilbyr studier innen helse- og sosialfag som du kan kombinere med jobb. Flere av studiene er samlingsbaserte ved et av våre studiesteder. Nettundervisning forekommer også i enkelte tilfeller.

Ønsker du styre tiden din litt mer selv, kan et nettstudium være aktuelt for deg. Noen av studiene våre kombineres med nettseminarer, og du vil få møte og kommunisere med forelesere og medstudenter på nett. 

Ønsker du å ta et kurs eller en etterutdanning som ikke gir studiepoeng, men kursbevis, har vi også noe for deg.

Portrettbilde av HINN-student Elin Henjesand Kvam

Kombinerer master med jobb og familieliv

Behovet for faglig påfyll fikk Elin til å vende blikket mot høyere utdanning. Valget falt på master i tverrfaglig arbeid med barn, unge og familier.

Har du fullført en bachelorgrad kan en av våre mastergrader være aktuelle for deg. Vi tilbyr mastere både på heltid og deltid for deg som ønsker å kombinere masterutdanning med jobb.

Har du en mastergrad fra før og ønsker deg en karriere innen forskning kan videre studier og en doktorgradsutdanning være veien å gå.