Utdanningens rolle i bærekraftig omstilling

Nasjonalt forskernettverk for bærekraft og utdanning (NABU) inviterer til seminar og årsmøte med tema «Utdanningens rolle i bærekraftig omstilling».

Banner NABU

Gjennom å styrke forskning og kompetanse innen bærekraft og utdanning, jobber NABU med å bidra til omstillingen til et bærekraftig samfunn.

Ved årets seminar vil fokus være på hvordan utdanning kan styrke innsatsen for å oppnå bærekraftige omstilling individuelt og kollektivt. Programmet vil inneholde en hovedtale, parallellsesjoner og paneldebatt. Seminaret er åpent for alle interessenter.

Parallellsesjoner med presentasjoner

Vi inviterer de som ønsker, til å registrere presentasjoner for parallellsesjonene.

Man kan presentere aktuell forskning, prosjekt eller didaktikk. Det er også mulig å holde en workshop i samme tidsperiode som en parallellsesjon.

Program

Mer utfyllende program blir distribuert nærmere arrangementsdato. Vi ønsker allerede nå at du benytter lenkene til høyre for registering av bidrag til seminaret og/eller deltakelse.

Les mer om arrangementet her. 

Årsmøte i nettverket

Seminaret vil bli etterfulgt med NABUs årsmøte i tidsrommet 14.30-16.00. Det er åpent for alle medlemmer og egen saksliste sendes medlemmene.

Mer informasjon

Fakultet for lærerutdanning og pedagogikk og Senter for samarbeidslæring for bærekraftig utvikling ved Høgskolen i Innlandet er vert for NABUs seminar og årsmøte i 2021.

Arrangør

Nasjonalt forskernettverk for bærekraft og utdanning (NABU),
Publisert 30. sep. 2021 13:11 - Sist endret 20. okt. 2021 15:55