StudINNs tilbud på Rena

Studentsamfunnet på Rena (Arena) er en interesseorganisasjon som drives av og for studenter ved Høgskolen i Innlandet, studiested Rena. Samfunnet ble stiftet i 1995, og har siden den gang jobbet aktivt for at det skal være sosiale- og kulturelle aktiviteter på Rena. Samfunnet skal bidra til at alle studenter ved studiestedet skal få et godt studentsamfunn.

Samfunnsstyret er opptatt av å lage et fritidstilbud som kan tilfredsstille våre medlemmer. Har du forslag til en ny aktivitet eller lignende? Vi vil gjerne at du som medlem forteller oss hvordan vi kan gjøre Samfunnet enda bedre, hva vi burde gjort annerledes i dag eller om du vil meddele noe som ikke har blitt gjort så bra. Vi tar imot alle tilbakemeldinger med takk.

Ingen sak er verken for stor eller for liten.

Dersom du har noen spørsmål om organisasjonen eller dens undergrupper er det bare å ta kontakt.

Mailen til Studentsamfunnet på Rena er studentsamfunnet.rena@gmail.com

Oppdatert informasjon finnes på Facebook: Studentsamfunnet på Rena

Arena Idrett

Arena Idrett tilbyr ulike idrettsaktiviteter for studenter fremst kveldstid i Rena Idrettspark (Rena Leir) hver uke. Vi tilbyr blant annet fotball, volleyball, innebandy, svømming og sal-styrketrening. Saltreningen foregår på hotellet i Rena sentrum. 

Utenfor Rena Idrettspark er det flere flotte fasiliteter som sand-volleyballbane, frisbeegolf, orienteringsløyper, ghettogym, tennisbane, basketballbane, langrennsløyper, løpebaner og fotballbane. Det er også muligheter for å låne sportsutstyr av idrettsparken. 

Vi er veldig opptatt av inkludering, og vi satser på gunstige tidspunkter som lar seg kombinere for den allsidige student. Vi håper flere og flere vil benytte seg av vårt idrettstilbud! 

Info om treningstider (OBS kan endres):

Mandager:
Fotball 20.00-21.30 (Rena Idrettspark) 

Tirsdager:
Innebandy 20.00-21.00 (Rena Idrettspark) 

Torsdager:
Fotball 19.00-20.00 (Rena Idrettspark) 
Svømming 20.00-21.00 (Rena Idrettspark, Folkebadet) 

Fredager:
Volleyball 18.00-19.30 
Sal-styrketrening 10.30-11.15 (Aktiv i Åmot, hotellet i Rena sentrum) 

Saltreningen er et samarbeid mellom Arena Idrett og SINN. 

Følg med på Facebook for løpende info: Arena Idrett - Renastudentenes Idrettslag

Kultur

Samfunnet, gjennom kulturansvarlig, arrangerer forskjellige arrangementer gjennom studieåret, som for eksempel temafester, konserter, surfetur, Rave, kahoot, quiz, filmkvelder, tur til klartepark, tilfeldig vors osv.

Følg med på samfunnet sin Facebookside for info: Studentsamfunnet på Rena

StuA

Dette er et hyggelig tilbud hvor det blir servert mat, masse artige aktiviteter som quiz og spill, og ikke minst et rom for sosial mingling. Vi holder til på The Woods på Rena og dette er i samme bygg som Jernia. Vi møtes hver 14.e mandag 18.00-20.00 og du kan følge oss på vår facebook side: 

Mat og Prat på StuA

Studentaktivitetsgrupper

Vi har flere studentaktivitetsgrupper, og du må gjerne bli med en gang for så sjekke ut hva de handler om. Gruppene legger ut info på Facebook om hva som skjer

Du finner alle gruppene her: Studentsamfunnet på Rena

Publisert 20. apr. 2022 13:45 - Sist endret 24. okt. 2022 12:40