StudINNs tilbud i Lillehammer

Lillehammer Studentsamfunn

Lillehammer Studentsamfunn er alle studentgruppene som er å finne på Høgskolen i Innlandet, Campus Lillehammer. Det vil si at Lillehammer Studentsamfunn består av en rekke studentgrupper og linjeforeninger.

Lillehammer Studentsamfunn består også av et samfunnsstyret. Samfunnstyret er til for å hjelpe og komme med bistand dersom studentgruppene trenger det. Vi er en støttefunksjon og har i oppgave å følge opp studentgruppene. Vi hjelper også til med å starte opp nye studentgrupper. I tillegg til dette skal vi fungere som et bindeledd mellom studentgruppene og Høgskolen i Innlandet, Campus Lillehammer. 

Vi har en oversikt over alle studentgruppene som finnes på Lillehammer på Facebook.

Vi er også å finne på Instagram.

Du kan lese mer om studentgruppene nedenfor.

BOL-foreningen

BOL-foreningen er linjeforeningen for studenter ved bachelor i organisasjon og ledelse. Vi knytter sammen det faglige og sosiale i din studiehverdag.

Hvis du er bachelorstudent i organisasjon og ledelse er dette linjeforeningen for deg! 

Vi jobber for å gjøre din studiehverdag bedre og ønsker å skape arrangementer på tvers av kullene gjennom hele ditt studieløp. Eksempler på arrangement er karrieredag, nyttårsBOL, bli kjent-kveld og mye mer.

Det er ingen krav for kontingent av medlemmer. Er du bachelorstudent i organisasjon og ledelse får du automatisk inngang til alle våre arrangement.

Sjekk ut våre sosiale medier for mer informasjon! 

Følg BOL-foreningen på Facebook

Følg BOL-foreningen på Instagram

Følg BOL-foreningen på LinkedIn

 

Fremtiden i våre hender Lillehammer studentlag

Lyst til å bidra til en grønnere og mer rettferdig verden? Framtiden i våre hender er en nasjonal miljø- og solidaritetsorganisasjon, som arbeider for etisk forsvarlig og miljøvennlig forbruk. I studentorganisasjonen i Lillehammer arbeider vi med konkrete prosjekter og arrangementer knyttet til disse temaene. Vi er en gjeng som møtes to ganger i måneden, eventuelt flere ganger ved behov. Dersom du er engasjer i, eller nysgjerrig på, temaer innenfor miljø, klima og solidaritet ønsker vil vi gjerne ha deg med på laget!

 

Følg Fremtiden i våre hender Lillehammer studentlag på Facebook

Følg Fremtiden i våre hender Lillehammer studentlag på Instagram

Friluftsgruppa HINN: Lillehammer

For english, see below.

Har du lyst til å være med på tur i skogen? Hva med å klatre opp en fjellside eller fylle kroppen med adrenalin i bratte nedoverbakker? Friluftsgruppas mål er å gi studentene på HINN gode sosiale friluftsopplevelser.

Vi tilbyr aktiviteter innen tur, klatring og ekstremsport. Vi har ukentlig turer hver mandag og klatring hver tirsdag. Vi arrangerer også noen større turer i løpet av året. Tips oss gjerne om du har andre ting du vil oppleve!

Medlemskapet koster kr 200,- per studieår for studenter ved HINN.

Bli med oss på tur for fantastisk natur og flotte folk!

Følg Friluftsgruppa HINN: Lillehammer på Facebook

In english

Do you want to hike in the woods? How about climbing up a mountainside or fill your body with adrenaline down steep hills? The Outdoor Group’s goal is to give the students at INN University great outdoor experiences.

We provide activities in hiking, climbing and extreme sports. We have weekly local hikes each Monday and climbing each Tuesday. We also arrange longer trips throughout the year. Give us a hint if you have anything else you want to experience!

Membership costs NOK 200 (approx. €20) for a year, but single semester exchange students only pay NOK 100 (approx. €10).

Come with us on a trip for fantastic nature and amazing people!

Follow Outdoor Group HINN: Lillehammer on Facebook

ISH Linjeforeningen

Vi i linjeforeningen for internasjonale studier med historie (LISH) jobber for å fremme faglig og sosialt samhold på tvers av de tre årene på studiet vårt. Foreningen er for deg som studerer ISH og ønsker å få noe ekstra ut av studietiden, det være faglige sammenkomster eller sosiale arrangementer i løpet av året. Vi arrangerer blant annet lunsj-seminar med eksterne forelesere. karrieredag, stipend-øl, hemmelig vors, filmkvelder og mye mer! 

Medlemskontingenten er på 200 kr per år, og den inkluderer gratis inngang på alle våre arrangementer.

Følg ISH Linjeforeningen på Facebook

Følg ISH Linjeforeningen på Instagram

Laget Lillehammer

Laget en kristen interessegruppe som er en del av en nasjonal organisasjon som heter Laget NKSS (Norges Kristelige Student- og Skoleungdomslag. Vi har lagsmøte hver onsdag klokka 15.00 og det skal være en lavterskel møteplass hvor vi ønsker å sette fokus på de store spørsmålene i livet, men alltid til en kopp kakao. Selv om vi snakker om kristne temaer og ut fra et kristent ståsted, er det åpent for alle som er interessert i livets store spørsmål. Det er ingen kontingent og åpent for alle!

Følg Laget Lillehammer på Facebook

Lillehammer filmklubb

Hvem er vi, og hva er det som skjer?
Lillehammer filmklubb er en av Norges eldste filmklubber og er for alle som finner filmer og quiz underholdende!

Vi ønsker å skape positive opplevelser og samhold ved å organisere filmbaserte arrangementer. Annenhver tirsdag vil det være filmvisning på Lillehammer kino, med diverse spennende filmer av ulike sjangere! Ytterligere så vil du få muligheten til å teste dine film- og tv-kunnskaper på underholdende quizer, som foregår på Paddy’s Irish Pub de resterende tirsdagene (når det ikke er filmvisninger). I tillegg til ukentlige filmvisninger og quiz, så vil det arrangeres større og spesielle arrangementer! Vi er å finne på både Instagram og Facebook, hvor vi jevnlig publiserer info og bilder fra våre arrangementer.

Som medlem så vil du kunne delta på våres filmvisninger ved Lillehammer kino. Du vil også få gratis tilgang til diverse, spesielle visninger og arrangementer!

 

Hvordan du kan bli medlem?
Du kan enkelt komme i kontakt med oss ved å søke på «Lillehammer Filmklubb» på Facebook, hvor det er åpent for å både bli medlem og sende oss en melding! Det er også mulighet for å komme i kontakt via:


E-post: lillehammerfilmklubb@gmail.com
Instagram: lillehammerfilmklubb
Facebook: Lillehammer Filmklubb
 

Lillehammer Impro

Lillehammer Impro driver med improvisasjon på scenen, i form av øvelser eller konkurranse i teatersport-formatet. Vi holder ukentlige kurs hvor du får trening i ulike teknikker, samspill, skuespill og det å være komfortabel på scenen, foran kamera eller andre plasser. Ingen forkunnskaper kreves for å være med på dette, og vi tar i mot alle som vil komme for å være med eller bare for å se på!

Tilbudet er helt gratis.

Følg Lillehammer Impro på Facebook

Lillehammer Studentidrettslag - LSI

For english, see below.

"En aktiv studiehverdag for alle!" er visjonen vår i Lillehammer studentidrett (LSI). Vi er ansvarlig for idrettstilbudet til studenter ved HINN, og tilbyr pr. dags dato 11 forskjellige idretter. Disse er:

 • Fotball
 • Håndball
 • Volleyball
 • Innebandy
 • Dans
 • Crossfit
 • Ishockey
 • Basket
 • Padel tennis
 • Frisbeegolf
 • Futsal

+ flere er på vei :)

I LSI har vi fokus på lavterskeltreninger. Dvs. at det har ingenting å si om du har drevet med en idrett hele livet, eller om du rett og slett vil prøve en idrett for første gang – alle skal få være med!

Vi har en årlig medlemskontingent på kr 650. Denne dekker ubegrenset trening på alle idretter helt frem til skoleslutt i mai/juni + tilgang på skolens treningssenter Kampen. Denne kan betales gjennom våre nettsider under fanen "Medlem".

Nettside: http://lsi.idrettenonline.no/

Følg med på sosiale medier for oppdateringer på hva som rører seg hos oss, treningstider, sosiale arrangementer mm.

Følg LSI på Facebook

Følg LSI på Instagram

In english

"An active student life for everyone!" is our vision at Lillehammer student sports (LSI). Our responsibility is to provide different activities for the students at Høgskolen i Innlandet. These are the 11 activities we offer to our students:

 • Football
 • Handball
 • Volleyball
 • Floorball
 • Dancing
 • CrossFit
 • Icehockey
 • Basketball
 • Padel tennis
 • Frisbeegolf
 • Futsal

+ more to come :)

Our main focus in LSI is to provide trainings for every single student, no matter previous experiences or skills at sports. Our main goal is having fun, and we want as many students as possible to attend our trainings!

We charge 300 NOK pr. semester for out international students. This fee includes attendance at as many trainings you want to, at every activity we provide. You will also be able to train at the gym at school when paying this fee. We occasionally host stands at school, and here you will be able to pay the fee (for international students we do not recommend paying through our website).

Website: http://lsi.idrettenonline.no/

Follow us on social media for updates regarding stands, training times, social events etc.

Follow LSI on Facebook

Follow LSI on Instagram

Musikkgruppa

Studentgruppen for musikere på Lillehammer! Hva er vel sunnere for helsen enn å slå på trommer og skrike fra seg frustrasjonen i en lydtett bunker? Vi har bandrom med alt av instrumenter: Trommer, gitarer, keyboard og mikrofoner. 

Tilgang koster kun 50kr i året og rommet kan brukes så lenge skolen er åpen, ja til og med jul og nyttår! Musikkrommet kan bookes gjennom TimeEdit, rom 1Ø1008, ellers er det drop-in. Mer info på vår Facebookside.

Bli kjent med andre musikalske studenter i vår aktive facebookgruppe "Musikkrommet": https://www.facebook.com/groups/475876699917393

Vi har et husband, med rullerende persongalleri, som ofte øver og spiller sammen. I tillegg arrangerer vi hver måned det største kulturtilbudet for studenter i Lillehammer: Åpen Scene på Fabrikken! Her kan du vise frem dine skjulte talenter, eller bare nyte fantastisk underholdning og stemning med noe godt i glasset.

(PS: Vi trenger stadig folk til å være med bak kulissene, og tar hjertelig imot alle som bare har lyst å skape fet studentdrevet kultur, av studenter, for studenter.)

Følg Musikkgruppa på Facebook

Reiselivsforeningen HINN

Reiselivsforeningen er en studentforening for reiselivsstudenter og de fra andre studier som interesserer seg for reise og opplevelser. Målet vårt er å bidra til et større faglig utbytte gjennom relevante foredrag og aktiviteter som bedriftsbesøk og utflukter. Vi ønsker også å skape et sosialt samhold på tvers av årskull og studier ved arrangementer som blant annet månedlig StipendQuiz på Toppen Bar, julebord og utenlandstur på vårhalvåret.

Medlemskontingenten er 50 kr for 1 semester, og 100 kr for ett helt studieår.  

Følg Reiselivsforeningen HINN på Facebook

Skhilåmi

Er en ski, brett og surf organisasjon som drar på skiturer og surfeturer. Er for alle studenter, om du liker å stå på ski eller surf, eller om du aldri har prøvd før. På våre arrangementer tilbyr vi noe for alle. Noen av våre mest kjente eventer i løpet av et skoleår er høstsurf og vårsurf til Hoddevik, Skitur til Hemsedal, samt surfetur til utlandet. Dette er våre store turer vi gjennomfører, men vi har også eventer som stand på World Cup, Friflyt, X-games, osv. Når skisesongen er som best har vi også skidager til Hafjell med gode dagskort. Det vil heller ikke være noe krav om utstyr på våre turer og eventer da vi alltid tilbyr leie for utstyr. Medlemskap hos oss er 100kr og du vil da få redusert pris på hovedturer og tilgang på early Birds. Det er alltid stor etterspørsel på våre hovedturer, så det vil være en fordel å kunne få tilgang til kjøp av billetter hvis du ønsker å være med på turene. Vi i Skhilåmi er alltid tilgjengelig på sosiale medier om spørsmål og innmelding. 

Følg Skhilåmi på Facebook 

Følg Skhilåmi på Instagram

Spillsamfunnet INN

Spillsamfunnet spesialiserer seg på alt innen spill, om det er brettspill, kortspill, videospill, eller rollespill. Vi er en lavterskel gruppe for deg som har en interesse for spill, eller vil ha god mulighet for å bli kjent med nye hyggelige mennesker. Hos oss skapes det nye vennskap hvert år.

Hver onsdag fra kl 16:00 og utover møtes vi på Samlingspunktet på Studenten for After School Gaming, hvor man kan spille det man føler for og ellers være sosial. Vi har også andre ikke faste arrangementet utover semesteret, store og små, så følg med på vår Facebook side.

Medlemskap i Spillsamfunnet koster 50 kr per semester, og medlemmer får tilgang til en egen Facebook gruppe og vår Discord-server, i tillegg til mulighet for å låne spill til eget bruk.

Følg Spillsamfunnet INN på Facebook

Sport Management Foreningen

Vi er en forening for alle som går Sport management på Lillehammer. Dette er for første, andre og tredje klasse, forelesere som også ønsker å være en del av dette får også lov til det. Aktivitetene vi tilbyr er forskjellige som nyttårsbord, quiz, beerpong turnering, ute dager og lignende. For å kunne bli medlem så tar vi 150 kr i kontingent hvert år slik at de ulike aktivitetene blir billigst mulig eller gratis. Dersom man blir medlem vil man også bli lagt til i en lukket gruppe for medlemmer. Her vil det også være mulig å bestille hettegensere som kan brukes daglig. 

Følg Sport Management Foreningen på Facebook

Studentkoret LilleRøst

Vi i Studentkoret LilleRøst ønsker å gi litt musikkglede inn i studenthverdagen gjennom å skape et fellesskap gjennom sang. Hver uke har vi øvelser hvor vi synger sanger i forskjellige sjangre, og har det gøy sammen. I tillegg har vi sosiale arrangement som foregår utenom øvelsene som quiz, karaoke, spill-kveld og andre morsomme aktiviteter.

For å bli medlem i koret betales en kontingent på 50 kr for ett semester, og 100 kr for ett år. Vi er et lavterskelkor som ikke stiller noen krav til kunnskap eller erfaring. I LilleRøst er alle velkomne!

Følg Studentkoret LilleRøst på Facebook

StåOppKlubben Lillehammer

StåOppKlubben er en studentgruppe for de som er interessert i standup, komikk og for alle som er gla i å le!

Gruppen arrangerer ukentlige «Vitse-verksteder» hvor det diskuteres komikk, lager egne standup-arrangementer og kan tilby sine medlemmer gratisbilletter til lokale standup-show.
Høsten 2022 arrangerer de også sin helt egen humorfestival kjent som FjolleFestivalen hvor noen av Norges fremste komikere skal opptre!

Er du glad i standup eller ønsker å lære mer om hvordan en kan skrive og utøve komikk?
Da er StåOppKlubben studentgruppen for deg!


Bli gjerne med i gruppen vår på Facebook
Og følg oss på Instagram

Økonomiforeningen Lillehammer

Økonomiforeningen Lillehammer er linjeforeningen for økonomi og administrasjon ved Høgskolen i Innlandet, studiested Lillehammer. Foreningen er til for at økonomistudentene skal få så mye som mulig ut av studietiden sin. Gjennom å kjenne, støtte, og har det gøy med hverandre blir både den sosiale og faglige kvaliteten på studiet bedre. Vi arrangerer derfor forskjellige faglige og sosiale arrangementer som alle kan bli med på, og som bidrar til å knytte oss sammen og øke kompetansen vår. I tillegg er vi er en stemme for økonomistudentene på studiestedet, og vi er et bindeledd mellom studentene og arbeidslivet. Vi har ett nettverk med flere arbeidsgivere som ønsker å ansette økonomistudenter fra HiNN, og jobber med å sette dere i kontakt gjennom seminarer, arrangementer og stillingsutlysninger. Økonomiforeningen Lillehammer krever ikke medlemskontingent, og enhver som studerer årsstudium eller bachelor i økonomi og administrasjon ved studiested Lillehammer kan fritt melde seg inn gjennom Facebook gruppen vår.

Følg Økonomiforeningen Lillehammer på Facebook

Publisert 20. apr. 2022 13:43 - Sist endret 9. nov. 2022 14:30