Videreutdanning i pedagogikk for bibliotekarer

Er du bibliotekar og vil bli flinkere til å veilede brukerne av ditt bibliotek? På dette studiet vil du lære mer om pedagogikk i din arbeidshverdag.

Studiested
Elverum
Studiet varer
Studieform
Deltid og Samlingsbasert
Studiepoeng
NO
Fleksibel (Studiet er for tiden ikke åpent for søking.)
Semesteravgift og kursavgift

Om utdanningen

Studiet gir deg som bibliotekar kompetanse til å undervise og veilede brukere med ulik grad av informasjonskompetanse. Studiet er innom tema som pedagogisk grunntenking, planlegging av undervisning og læring og veiledning.

Det brukes varierte metoder i studiet med forelesninger, gruppearbeid, øvelser og selvstudium.

Søknadsfrist og opptak

Opptakskravet er bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsfag, eller tilsvarende.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Studiet koster 15.900 kroner, i tillegg må du betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Dette studiet tilhører: Fakultet for helse- og sosialvitenskap

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

HSV-fakultetet er tilgjengelig på postmottak-hsv@inn.no og telefon 62 43 00 00 for andre spørsmål.

Du kan også ta kontakt med:

Studieveileder