Prosjektledelse

Vil du lære mer om planlegging, organisering, gjennomføring og evaluering av prosjekter? Da er dette nett- og samlingsbaserte emnet i prosjektledelse noe for deg.

Studiested
Hamar
Studiet varer
6 mnd
Studieform
Deltid og Nettbasert
Studiepoeng
7,5
Undervisningsspråk
NO
Oppstart
Fleksibel
Pris
Semesteravgift og kursavgift

Om emnet

Prosjekt som arbeidsform blir stadig mer utbredt. Prosjekter som drives dårlig eller feil forårsaker ikke bare frustrasjon og stress i organisasjonen, men kan også føre til store økonomiske tap. De fleste arbeidsplasser har oppgaver og utfordringer som løses i en prosjektkontekst. Å etablere intern kompetanse på prosjektarbeid er derfor viktig ved siden av f.eks. yrkes- og profesjonskompetanse.

Dette nett- og samlingsbaserte studietilbudet i prosjektledelse passer for deg som ønsker å få kunnskaper, ferdigheter og forstålse for ulike sider ved ledelse og styring av prosjekter i ulike type virksomheter, herunder planlegging, gjennomføring og evaluering av prosjekter. 

Praktisk informasjon

Emnet er nettbasert og tilrettelagt for deg som er i jobb med nettundervisning og kveldssamlinger på Hamar.  Emnet avsluttes med med en digital hjemmeeksamen over seks virkedager. 

Oppstart under forutsetning av tilstrekkelig antall søkere.

Søknadsfrist og opptak

Neste mulighet for opptak er xxxxx

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette emnet.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Kursavgift:

kr. 6 850,-

I tillegg må du betale semesteravgift. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med Handelshøgskolen Innlandet på evu.hhs@inn.no , telefon 62 43 04 38 eller:

Studieveileder