Naturfag 2 for grunnskolen trinn 1-7

Dette studiet er for deg som har 30 studiepoeng naturfag i din lærerutdanning fra før, ønsker å fordype deg i faget og dermed også kvalifisere for opptak til en mastergrad i realfagenes didaktikk.

Studiested
Hamar
Studiet varer
1 semester
Studieform
Heltid og Samlingsbasert
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
31. okt. 2021

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i naturfag og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget. Undervisningen er delvis samlingsbasert og går på heltid våren 2022. Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

Bærekraftig utvikling i naturfag på trinn 1- 7 - se emnebeskrivelsen her
Forskning på undervisning og læring i naturfag på trinn 1- 7 - se emnebeskrivelsen her

Våren 2022 er undervisningen lag til følgende dager og uker:

Mandag – torsdag i uke 3, 11, 14 og 19

Søknadsfrist og opptak

Søknadsfrist er 1.oktober

Opptakskravet er fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med naturfag 1 for grunnskolen trinn 1 - 7.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Videre utdanningsmuligheter

Lærere med 60 studiepoeng i naturfag kan søke opptak til master i realfagenes didaktikk ved Høgskolen i Innlandet

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

{{name}}
Studieveileder