Metoder og arbeidsmøter i arbeidsinkludering

Jobber du med arbeidsinkludering og ønsker å profesjonalisere veiledningen? Studiet har som mål å utvide din fleksibilitet i møtet med arbeidssøkere.

Studiested
Lillehammer
Studiet varer
0,5 år
Studieform
Deltid, Samlingsbasert og Nettbasert
Studiepoeng
NO
Semesteravgift og kursavgift

Om utdanningen

Studiet skal styrke og profesjonalisere veiledningen som tilbys i Arbeids- og inkluderingsbedrifter. Det skal imøtekomme deres kompetansebehov knyttet til arbeidsinkludering. Det er direkte rettet mot din arbeidshverdag som veileder og arbeidsplassen din er en viktig arena.

Det rettes et spesielt fokus på sentrale metoder og arbeidsformer innen arbeidsinkludering, og gjennom studiet blir du utfordret til å kritisk vurdere, utvikle, planlegge, gjennomføre og evaluere egen praksis i lys av relevante teoretiske og metodiske perspektiv. Det har som mål å utvide ditt handlingsrepertoar og din fleksibilitet i møtet med arbeidssøkere innenfor rammene gitt for ulike tiltak.

Studiet er å anse som et tiltak i den pågående nasjonale satsingen på økt arbeidsinkludering, og skal bidra til utvikling, læring, økt bevissthet og nyt kunnskap, både for deg som veileder og for virksomheten du arbeider i. Det er utviklet i samarbeid med bransjeforeningen Arbeid og Inkludering.

Søknadsfrist og opptak

Dette studiet går i vårsemesteret, og har søknadsfrist 1. desember.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Studieavgift kr 17.400,- for medlemmer av Arbeid&Inkludering og ASVL, 21.750,- for ikke-medlemmer.

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Dette studiet tilhører: Fakultet for helse- og sosialvitenskap

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Lurer du på noe om studier tilknyttet HSV-fakultetet på Lillehammer kan du ta kontakt med studieadministrasjonen på hsv-studieadm-l@inn.no

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

Studieveileder

{{name}}