Matematikk 2 for grunnskolen trinn 1-7

Dette studiet er for deg som har 30 studiepoeng matematikk i din lærerutdanning fra før, ønsker å fordype deg i faget og dermed også kvalifisere for opptak til en mastergrad.

Studiested
Hamar
Studiet varer
1 semester
Studieform
Heltid
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
1. okt. 2021

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i matematikk og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget. Undervisningen går på heltid våren 2022. Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

Tall og algebra, statistikk og sannsynlighetsregning - se emnebeskrivelsen her
Geometri og måling med FoU-oppgave - se emnebeskrivelsen her

Praktisk informasjon

Studiet går heltid på ett semester eller deltid med 15 studiepoeng våren 2022 og 15 studiepoeng våren 2023. Studiet er lagt til studiested Hamar og følger campusstudentenes ukentlige undervisning.

Våren 2022 er undervisningen lag til følgende dager og uker:

• Mandag, tirsdag og torsdag i uke 2-4, 10-14 og 16-20

*Ikke undervisning 18. april, 16. og 17. mai

Søknadsfrist og opptak

Opptakskravet er fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med matematikk 1 for grunnskolen trinn 1 - 7.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Videre utdanningsmuligheter

Lærere med 60 studiepoeng i matematikk kan søke opptak til mastergrad i realfagenes didaktikk.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

{{name}}
Studieveileder