Integrert karriereveiledning
Ønsker du å lære strategier for hvordan du kan integrere fysiske møter og teknologi i karriereveiledning? Dette nett- og samlingsbaserte emnet kan du ta på deltid over ett semester.
- Studiested
- Lillehammer
- Studiet varer
- 1 semester
- Studieform
- Samlingsbasert og Nettbasert
- Studiepoeng
- 15
- Undervisningsspråk
- NO
- Oppstart
- Januar
- Pris
- Semesteravgift
- Søknadsfrist
- 20. jan. 2022
Om emne
Nye former for karriereveiledning som kombinerer teknologi og menneskelig interaksjon på forskjellige måter er allerede i bruk. I norsk sammenheng er digital veiledning en fremtredende strategi, både innen nasjonal kompetansepolitikk og i utviklingen av offentlige arbeidsmarkedsrelaterte tjenester. Disse tjenestene kan beskrives som integrert veiledning (eng: blended guidance) ettersom de integrerer ansikt til ansikt, teknologi og nettbaserte elementer. Imidlertid er det per i dag mangel på godt utviklede modeller og teori for integrert veiledning. Det er også mangel på utdanningstilbud innen denne formen for karriereveiledning. Denne modulen vil gi innsikt i hva integrert veiledning er og kan være, samt strategier for hvordan integrere fysiske møter, teknologi og digitale plattformer i karriereveiledning
Den teknologiske utviklingen gir nye arenaer for interaksjon mellom mennesker, og dette skaper nye muligheter for karriereveiledning. Det er potensial for å utvide tilbudet av tjenester, fra å være avhengig av å møtes ansikt til ansikt kan man i dag også benytte digitale plattformer. Potensialet for å utvide og videreutvikle eksisterende tjenester ved å ta i bruk ny teknologi er stort, utviklingen åpner for å ta i bruk nye metoder for karriereveiledning som tidligere ikke har vært mulig. Ny teknologi gjør det også mulig å tenke annerledes rundt effektivitet og fleksibilitet i karriereveiledningstjenestene.
Søknadsfrist og opptak
Opptakskravet er en bachelorgrad eller annen tilsvarende avsluttet utdanning og minst to års relevant yrkespraksis innen veiledning og/eller relasjonsarbeid.
Gjennomsnittskarakter må være C eller bedre
Hva koster det?
Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.
Studieplaner og emner
I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.
Videre utdanningsmuligheter
Hvis emnet gjennomføres som videreutdanning, vil det kunne inngå som et valgfritt emne i masterutdanningen i karriereveiledning ved Høgskolen i Innlandet.
Vil du motta informasjon om studier hos oss?
Meld deg på nyhetsbrevet vårtTa kontakt
Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med studieadministrasjonen til HSV på hsv-studieadm-l@inn.no
Du kan også ta kontakt med :