Grønn velferdsteknologi

Vil du lære mer om bærekraftige løsninger? Dette fleksible studiet kan du studere ved siden av jobb. 

Studiested
Kongsvinger
Studiet varer
0,5 år
Studieform
Nettbasert
Studiepoeng
10
Undervisningsspråk
NO
Oppstart
August
Pris
Semesteravgift

Om utdanningen

Studiet Grønn velferdsteknologi er rettet mot ansatte i helsetjenesten, tjenesteutøvere og ledere, som ønsker å øke sin kunnskap om velferdsteknologi og bærekraftige løsninger. Studietilbudet er fleksibelt, nettbasert og heldigitalt, og er dermed tilrettelagt for personer som er i jobb. Videreutdanningen kan derfor gjennomføres uavhengig av bosted og utdanningsnivå.

Utdanningen har som mål å gi kunnskap om velferdsteknologi og bærekraftige løsninger, og hvordan dette kan bidra til å videreutvikle helsetjenesten. Studiet skal bidra til at stadig flere ansatte skal evne å se forslag til hvordan velferdsteknologi og bærekraft kan bidra til å løse utfordringer og problemer i helsetjenesten.

Studiet er utviklet i samarbeid med Høgskolesenteret i Kongsvinger og Kongsvinger kommune, og gjennomføres i perioden august - november.

Søknadsfrist og opptak

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.

Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med:

Studieveileder