Digitalisering og bærekraft - modul 1

På oppdrag fra Høgskolesenteret i Kongsvinger tilbyr vi et studium for deg som vil lære mer om digitalisering for et bærekraftig næringsliv. 

Studiested
Kongsvinger
Studiet varer
4 mnd
Studieform
Deltid
Studiepoeng
7,5
Undervisningsspråk
NO
Oppstart
Mars
Pris
Semesteravgift og kursavgift
Søknadsfrist
25. feb. 2021

Om utdanningen

I tråd med næringslivets behov har vi utviklet «Digitalisering og bærekraft», et modulbasert studie som vil øke bevissthet og kunnskap om digitalisering og bærekraft. Dette vil kunne gi virksomheter et konkurransefortrinn og gjøre dem bedre rustet til å møte fremtidige utfordringer. Digitalisering vil være et verktøy for effektivisering og samtidig hjelpe bedriften til å bli mer bærekraftig.

Studiet er på 7,5 studiepoeng og det består av tre emner som tas fortløpende i løpet av vårsemesteret. Det er avsluttende eksamen i hvert emne. Se "Studieplan" lenger ned på siden for detaljert informasjon om innhold og opplegg.

Målgruppen er personer som er i jobb og som ønsker å øke sin og virksomhetens kompetanse innen digitalisering og bærekraft. Høgskolesenteret i Kongsvinger er oppdragsgiver. Oppdragsgiver prioriterer blant de kvalifiserte søkerne hvem som skal tilbys studieplass. Det er 30 studieplasser. 
 

Søknadsfrist og opptak

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Kr. 750,- som betales til oppdragsgiver i tillegg til semesteravgift. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med EVU Handelshøgskolen Innlandet på evu.hhs@inn.no eller telefon 62 43 04 38, eller noen av våre ansatte:

Studieveileder

Studieprogramansvarlig