Bachelor i serviceledelse og markedsføring

Ønsker du å jobbe med markedsføring, service og kunderelasjoner? Bachelor i serviceledelse og markedsføring kvalifiserer deg til å jobbe som mellomleder og leder i handels- og servicenæringen.

Studiested
Rena
Studiet varer
Studieform
Heltid
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
Engasjerte studenter som snakker med foreleseren i forelesningen
Foto: Foto: Høgskolen i Innlandet

Om utdanningen

Bachelor i serviceledelse og markedsføring er skreddersydd for mellomlederstillinger i handels- og servicenæringen. Dyktige medarbeidere og ledere som jobber med kunderelasjoner og tar i bruk ulike digitale arbeidsformer for å yte service er ettertraktet i dagens marked. I studiet vil du blant annet tilegne deg kunnskap om serviceledelse, økonomi, kunderelasjonsledelse, markedsføring, personalledelse og digitalisering. Sistnevnte byr på flere muligheter for næringslivet, og tas med i nærmest alle emner innen markedsføring og serviceledelse.

Mye erfaringsutveksling

Vi er alene om å tilby et slikt studium blant statlige høgskoler og universiteter. En god blanding av ulik bakgrunn i klassen gjør at studentene har anledning til mye erfaringsutveksling.

Jobbmuligheter

Bachelor i serviceledelse og markedsføring kvalifiserer til mellomlederstillinger i handels- og servicenæringen og til stillinger innen markedsføring/digital markedsføring, kunderelasjonsledelse og salg.

Ved hjelp av prosjektarbeid og praksis vil du kunne bygge et faglig nettverk for videre karriere i bransjer eller virksomheter du ønsker å jobbe i etter endt studium.

Våre studenter har blitt rekruttert til stillinger som key account manager, CRM-rådgiver, butikkleder, grossist, personalleder, studieveileder, markedsføringsrådgiver, kulturhusleder og mange andre spennende jobber.

Søknadsfrist og opptak

15. april er søknadsfristen for deg med norsk, nordisk og utenlandsk utdanning.

1. mars er søknadsfristen for søknad om tidlig opptak, særskilt vurdering eller søknad om realkompetanse.

Søknadsportalen åpner 1. februar.

Du trenger generell studiekompetanse, fagbrev (Y-veien) eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.

Y-veien
Du er kvalifisert til å søke opptak via Y-veien om du har fullført og bestått vitnemål, samt fagbrev innen service og samferdsel med fordypning innen reiselivsfag, resepsjonsfag, salgsledelse eller kontor- og administrasjonsfag.

Les mer om søknad og opptak

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Praksis

Praksis tilbys som valgemne.

I tillegg vil bedriftsbesøk og gjesteforelesere danne utgangspunkt for praktiske oppgaver og interaktive læringsformer i flere emner. Interaktive læringsformer kombinert med oppmøteplikt er integrert i de aller fleste emner innen serviceledelse og markedsføring.

Utveksling

Som student har du en unik mulighet til å reise på utveksling 4 semester.
Et utvekslingsopphold vil gi deg minner for livet, i tillegg til internasjonal erfaring og kompetanse, som øker dine sjanser i arbeidsmarkedet.

Gå til vårt destinasjonssøk for å se dine muligheter.

Videre utdanningsmuligheter

Studiet kvalifiserer for videre studier på masternivå i inn- og utland. Høgskolen i Innlandet tilbyr flere aktuelle masterutdanninger innenfor økonomi, ledelse og innovasjon. Bachelor i serviceledelse og markedsføring kvalifiserer for eksempel til opptak til Master i økonomi og ledelse spesialisering i markedsføringsledelse (MØLed) og Master i offentlig ledelse og styring. Du kan også velge blant mange videreutdanninger.

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med Handelshøgskolen Innlandet på handelshogskolen@inn.no eller telefon 62 43 05 10, eller noen av våre ansatte:

{{name}}
Studieveileder