Bachelor i ledelse og digitalisering

Digitale verktøy for samhandling og oppgaver påvirker både arbeidsformer og ledelse. Studiet lærer deg hvordan næringsliv og ledelse kan tilpasse seg den digitale verden.

Studiested
Rena
Studiet varer
Studieform
Heltid
Studiepoeng
NO
Semesteravgift
Ordinær søknadsfrist
20. apr. 2022
Smilende kvinnelig student sitter med et bord. Hun har på lyseblått surret hodeplagg, briller og lyseblå skjorte, Foran henne er en sølvfarget laptop/mac, og rundt halsen har hun store sølvfarget hodetelefoner. Hun sitter innendørs i et rom med bøker eller oppslagsposter i bakgrunnen.
Foto: Høgskolen i Innlandet

Om utdanningen

Bachelor i ledelse og digitalisering vil gi deg god forståelse av hvordan organisasjoner i privat og offentlig sektor fungerer og hvordan mennesker samhandler med særlig fokus på digital interaksjon.

Du vil få kunnskap om ulike fagområder, slik som sosiologi, psykologi, økonomi, jus og tjenesteforskning.

Gjennom studiet vil du særlig knytte kjennskap til temaer som ledelse, arbeidsformer, prosesser, kommunikasjon og sosiale medier, samt utfordringer og muligheter knyttet til en stadig mer digital hverdag.

Jobbmuligheter

Bachelor i ledelse og digitalisering kvalifiserer deg til leder- og rådgiverstillinger i private og offentlige virksomheter.

Du er kan jobbe med digitaliseringsprosesser, som for eksempel tilrettelegging og integrereing av ulike tjenester og digitale arbeidsformer.

Søknadsfrist og opptak

20. april er søknadsfristen for deg med norsk, nordisk og utenlandsk utdanning.

1. mars er søknadsfristen for søknad om tidlig opptak, særskilt vurdering eller søknad om realkompetanse.

Søknadsportalen åpner 1. februar.

Du trenger generell studiekompetanse eller realkompetanse på tilsvarende nivå for å bli tatt opp i dette studieprogrammet.

Les mer om søknad og opptak

Poenggrenser 2021

Ordinær kvote: 38,5
Kvote for førstegangsvitnemål: Alle kvalifiserte
Kvoter og poenggrenser kan du lese om her

Hva koster det?

Du må betale semesteravgift hvert semester. Mer om semesteravgift.

Studieplaner og emner

I studieplanen finner du informasjon om studiet med blant annet oversikt over emner, læringsmål og vurderingsformer. Velg studieplanen for det året du begynte på studiet for å finne informasjonen som gjelder for deg.

Så du etter en annen studieplan? Søk etter den i studieplan- og emnesøket.

Utveksling

Som student har du en unik mulighet til å reise på utveksling 4 semester.
Et utvekslingsopphold vil gi deg minner for livet, i tillegg til internasjonal erfaring og kompetanse, som øker dine sjanser i arbeidsmarkedet.

Gå til vårt destinasjonssøk for å se dine muligheter.

Videre utdanningsmuligheter

Med en bachelorgrad i ledelse og digitalisering kan du velge å videreutdanne deg med en Master i offentlig ledelse og styring (MPA), Master i økonomi og ledelse - spesialisering markedsføringsledelse eller Master i innovasjon ved Høgskolen i Innlandet, samt masterstudier ved andre utdanningsinstitusjoner både i Norge og i utlandet.

Les hva studentene våre mener

Ta kontakt

Har du spørsmål om søknad og opptakskrav kan du kontakte vårt opptakskontor på opptak@inn.no eller telefon 62 43 00 04.
Har du andre spørsmål om studieprogrammet kan du ta kontakt med Handelshøgskolen Innlandet på handelshogskolen@inn.no eller telefon 62 43 05 10, eller noen av våre ansatte:

Bilde av Hilde Evensen
Studieveileder