Samfunnsfag 2 for grunnskolen trinn 5 - 10

• Deltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Ledige studieplasser
  • Du er lærer og ønsker mer kompetanse i samfunnsfag
  • Du vurderer å ta en mastergrad i grunnskolefag med fordypning i samfunnsfag

Om utdanningen

Studiet retter seg mot lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i samfunnsfag og ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget. Dette gir også grunnlag for å søke opptak til en mastergrad i grunnskolefag med fordypning i samfunnsfag.

Undervisningen i samfunnsfag 2 er på deltid og er felles med høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar. Studiet består av to emner:

• Emne 3 i høstsemesteret - Stat, nasjon, kultur og identitet - se emnebeskrivelse her
  • Emne 4 i vårsemesteret - Samfunnet som læringsarena - se emnebeskrivelse her

Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med samfunnsfag 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4269. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Informasjon til søkere

Første studiedag for Videreutdanning i samfunnsfag 2 for grunnskolens trinn 5-10 er mandag 24. august på Studiested Hamar.

StudiestartStudiested

Veien videre

Lærere med 60 studiepoeng i samfunnsfag kan søke opptak til master i grunnskolefag med fordypning i samfunnsfag.

Gratis, men semesteravgift påløper