Norsk 2 for grunnskolen trinn 5 -10

• Deltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Søknadsperiode: *
  • Du er lærer og ønsker mer kompetanse i norsk
  • Du ønsker å kvalifisere deg for opptak til en mastergrad

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i norsk og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i undervisningsfaget norsk for å undervise på mellomtrinnet og i ungdomsskolen. Med en lærerutdanning med minst 60 studiepoeng i norsk, er man også kvalifisert for å søke opptak til master i grunnskolefag med fordypning i norsk.

Undervisningen i norsk 2 for grunnskolen trinn 5 - 10 går på deltid over ett studieår og er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på Hamar.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Litteratur og litteraturdidaktikk - se emnebeskrivelsen her
  • Språklig variasjon i didaktisk perspektiv - se emnebeskrivelsen her

Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med norsk 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4270. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Veien videre

Lærere med minst 60 studiepoeng i engelsk kan søke opptak til mastergrad i grunnskolefag med fordypning i norsk og master i kultur og språkfagenes didaktikk med fordypning i norsk.

Gratis, men semesteravgift påløper