Norsk 2 for grunnskolen trinn 1 - 7

• Heltid , Samlingsbasert
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Ledige studieplasser for våren 2021
  • Du er lærer i grunnskolen og ønsker mer kompetanse i norsk
  • Du ønsker å kvalifisere deg for opptak til en mastergrad

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i norsk og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i undervisningsfaget norsk. Undervisningen er samlingsbasert og går på heltid våren 2021.

Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar. Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Språk og tekst i tid og rom - se emnebeskrivelsen her
  • Litteratur og litterasitetspraksiser - se emnebeskrivelsen her
Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med norsk 1 for grunnskolen trinn 1 - 7.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4266. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Praktisk informasjon

Undervisningen er lagt til 4- dagers samlinger (mandag - torsdag) i ukene 3, 11, 16 og 19

Veien videre

Lærere med minst 60 studiepoeng i norsk kan søke opptak til master i grunnskolefag med fordypning i norsk og master i kultur og språkfagenes didaktikk med fordypning i norsk.

Gratis, men semesteravgift påløper