Naturfag 2 for grunnskolen trinn 5 - 10

• Heltid , Deltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Søknadsperiode: 1. september - 1. oktober
  • Du er lærer og ønsker mer kompetanse i naturfag
  • Du ønsker å kvalifisere deg for opptak til en mastergrad

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i naturfag og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i dette undervisningsfaget for undervisning på mellomtrinnet og i ungdomsskolen. Undervisningen går på heltid våren 2021. Det er mulig å ta studiet på deltid med 15 studiepoeng våren 2021 og 15 studiepoeng våren 2022.

Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar. Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Bærekraftig utvikling i naturfag på trinn 5 - 10 - se emnebeskrivelsen her
  • Forskning på undervisning og læring i naturfag på trinn 5- 10 - se emnebeskrivelsen her

Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med naturfag 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4277. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Veien videre

Lærere med minst 60 studiepoeng i naturfag kan søke opptak til mastergrad i realfagenes didaktikk