Naturfag 2 for grunnskolen trinn 1 - 7

• Heltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Ledige studieplasser for våren 2021
  • Du er lærer i grunnskolen og ønsker mer kompetanse i naturfag
  • Du ønsker å kvalifisere deg for opptak til en mastergrad i realfagenes didaktikk

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i naturfag og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget. Undervisningen er delvis samlingsbasert og går på heltid våren 2021. Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter på studiested Hamar.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Bærekraftig utvikling i naturfag på trinn 1- 7 - se emnebeskrivelsen her
  • Forskning på undervisning og læring i naturfag på trinn 1- 7 - se emnebeskrivelsen her

Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med naturfag 1 for grunnskolen trinn 1 - 7.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4276. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Praktisk informasjon

Undervisningen er lagt til 4- dagers samlinger (mandag - torsdag) i ukene 3, 11, 16 og 19

Veien videre

Lærere med 60 studiepoeng i naturfag kan søke opptak til master i realfagenes didaktikk ved Høgskolen i Innlandet