KRLE 2 for grunnskolen trinn 5-10

• Heltid , Deltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Ledige studieplasser for våren 2021
  • Du er lærer og vil ha mer kunnskap i KRLE-faget
  • Du vil kvalifisere deg for en mastergrad med fordypning i KRLE- faget

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i KRLE og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i faget for å undervise på mellomtrinnet og i ungdomsskolen. Undervisningen går på heltid våren 2021. Det er mulig å ta studiet på deltid med 15 studiepoeng våren 2021 og 15 studiepoeng våren 2022.

Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter. Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Modernitet, konfesjonskunnskap og religionsdidaktikk - se emnebeskrivelsen her
  • Religion, samfunn og estetikk - se emnebeskrivelsen her
Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med KRLE 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4267. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Veien videre

Lærere med 60 studiepoeng i KRLE kan søke opptak til mastergrader i fagdidaktikk i KRLE

Gratis, men semesteravgift påløper