Engelsk 2 for grunnskolen trinn 5 -10

• Heltid , Deltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Søknadsperiode: 1. september - 1. oktober
  • Du er lærer og ønsker mer kompetanse i engelsk
  • Du ønsker å kvalifisere deg for opptak til en mastergrad

Om utdanningen

Målgruppen for studiet er lærere i grunnskolen som har 30 studiepoeng i engelsk og som ønsker ytterligere 30 studiepoeng i undervisningsfaget engelsk for å undervise på mellomtrinnet og i ungdomsskolen. Undervisningen går på heltid våren 2021, men det er mulig å ta studiet på deltid med 15 studiepoeng våren 2021 og 15 studiepoeng våren 2022. Undervisningen er felles med Høgskolens grunnskolelærerstudenter.

Studiet består av to emner på 15 studiepoeng hver:

• Literature, Culture and teaching English - se emnebeskrivelsen her
  • Working with Oral and Written Texts - se emnebeskrivelsen her

Opptakskrav

Fullført lærerutdanning inkludert eller supplert med engelsk 1 for grunnskolen trinn 5 - 10.

Hvordan søker jeg?

Studiet er søkbart i vår lokale søknadsweb med koden 4278. Klikk Søk opptak-knappen på denne siden for å fortsette.

Veien videre

Lærere med minst 60 studiepoeng i engelsk kan søke opptak til mastergrader innen engelsk fagdidaktikk.