Disability studies in education and social work

• Varighet: 0,5
  • Heltid
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode 1. september - 1. oktober
  • Analysis of body and mind
  • Analysis of normality and difference
  • Analysis of and rights

Om utdanningen

Funksjonshemming blir ofte sett på som en tilstand som oppstår i samspillet mellom individet og hans eller hennes omgivelser. Samtidig innebærer en funksjonshemning personlige erfaringer. Disability Studies er et tverrfaglig studie som gir en analyse av de mest grunnleggende konseptene i vår kultur: kropp og sinn, normalitet og forskjell, frihet og rettigheter. Og hvordan disse faktorene påvirker våre oppfatninger, lover, institusjoner og det daglige liv. Målet med dette studiet er at studenten utvikler en kritisk og tverrfaglig forståelse av funksjonshemming med særlig vekt på utdanning og sosialt arbeid.

Veien videre

Målet med studiet er at studenten utvikler en kritisk og tverrfaglig forståelse av funksjonshemming med særlig vekt på utdanning og sosialt arbeid.

Gratis, men semesteravgift påløper