Videreutdanning for lærere og skoleledere i entreprenørskap

• Annet studiested
  • Varighet: 1 år
  • Deltid, Samlingsbasert, Betalingsstudium
  • Studiepoeng 30 studiepoeng
  • Søknadsperiode Ta kontakt for mer informasjon

Om utdanningen

Den faglige formidlingen vil bygges opp rundt samlinger der ressurspersoner innenfor området vil formidle teori og organisere aktiviteter individuelt og i grupper.

Det vil være et mål å kunne tilby fleksible løsninger der en ser for seg dagsamlinger eller ettermiddag/kveldssamlinger som aktuelle alternativ. Det legges opptil stor grad av egenaktivitet fra studentene der bruk av Fronter blir et viktig nettbasert hjelpemiddel.

Utvikling og gjennomføring av entreprenørskaps-/skoleutviklingsprosjekt vil gi mulighet for å sette kunnskapene ut i livet parallelt med studiegjennomføringen. Veiledning av prosjektene vil bli et viktig bidrag i dette utviklingsarbeidet.

Veien videre

Studiet kan inngå som en del av Grunnskolelærer/Allmennlærer utdanning, eller som videreutdanningstilbud til lærere og skoleledere i hele skoleverket.

Ta kontakt for pristilbud i tillegg til semesteravgift

Lurer du på noe?