Language: NOR | ENG

Nature in Crisis - Ethical and Philosophical Problems

  • Annet studiested
  • Varighet: 0,5
  • Deltid , Nettbasert
  • Studiepoeng 15 studiepoeng
  • Søknadsperiode Fulltegnet

Om kurset

Studiet gir kunnskap om etiske og filosofiske problemer relatert til et bredt spekter av aktuelle naturkriser: klimakrisen, tap av uberørt natur, utryddelse av arter og problemstillinger knyttet til den pågående pandemien (Covid-19). Studiet passer godt som en tilleggsutdanning for deg som allerede har noe utdanning og ønsker å forstå mer av de etiske og filosofiske problemene som vi står overfor når det oppstår kriser i naturen. Det dreier seg blant annet om etiske problemer knyttet til verdsetting av naturen og de forpliktelsene og det ansvaret som våre muligheter til å påvirke og endre naturen gir oss. Undervisningen vil foregå på engelsk. Arbeidskrav og eksamen kan besvares på norsk eller engelsk. 

Antall studiepoeng: 15

Organisering av studiet: Undervisningsvideoer (stream). Webinarer (etter fastsatt timeplan). Obligatoriske arbeidskrav. Selvstendig arbeid. Digitale læringsressurser gjøres tilgjengelig i læringsplattformen Canvas.  Hjemmeeksamen (4 dager).  

Pris: Gratis, men semesteravgift på kr. 789,- påløper. 

Opptakskrav: Generell studiekompetanse.

Antall studieplasser: 40 

Søknadsfrist: Fortløpende opptak.

Oppstart: 1. september (eksamen i desember, dato kunngjøres ved studiestart).

Programvare: Word. Studentene kan laste ned Office365 gratis etter å ha betalt semesteravgift og semesterregistrert seg.

Les emnebeskrivelsen her:  KOMP1005 Nature in Crisis - Ethical and Philosophical Problems

Hva koster det?

Gratis, men semesteravgift påløper