Language: NOR | ENG

Høsten 2020 starter vi opp med et nytt kull med studenter i Master i offentlig ledelse og styring. Frem mot studiestart legger vi ut praktisk informasjon som kan være nyttig for deg som ny student ved dette studiet. Vi vet at du som kommende student har behov for å planlegge studiene i god tid, derfor ligger høstens samlingsdatoer allerede klare.

Vi ber dere også om å følge med på Høgskolens studiestartside som har generell informasjon om studiestart- og om det å være student ved Høgskolen i Innlandet.

Tidspunkter for studiesamlinger for MPA 2020-2023/24 høsten 2020

Samling 1: 2-4. september (Rena)
Samling 2: 14-16. oktober (Rena)
Samling 3: 11-13. november (Karlstad)
Samling 4: 2-4. desember (Rena)

(datoer gitt med forbehold om evt. endringer)

Oppmøtetidspunkt på samlinger kan variere. Dette vil dere få informasjon om ved studiestart. Ved å benytte timeplansystemet TimeEdit på våre nettsider finner dere detaljer for hver enkelt samling.

Informasjon om overnattingsmuligheter
NB! Studenter må selv reservere rom ved å ta direkte kontakt med overnattingsstedene. På grunn av overnattingskapasiteten på Rena anbefaler vi at du reserverer overnatting i god tid, dersom du har behov for overnatting.  "Først til mølla"  prinsippet gjelder ved alle overnattingsstedene.

Rena

På Rena har vi flere overnattingsmuligheter. Som heltidsstudent trenger du kanskje en fast hybel og da tilbyr  Studentsamskipnaden i Innlandet (SINN) hybler for deg. Hvis du kun trenger overnatting når du er på samlinger på Rena, vil du kunne booke deg inn på noen av hotellene eller Rena Motell.

Østerdalen Hotell tilbyr enkeltrom for studenter til kr 700, dobbeltrom til kr 800 pr rom. De tilbyr også leiligheter. 

Trudvang Apartment Hotell tilbyr ulike varianter av rom fra kr. 680.

Rena Motell tilbyr enkeltrom til kr 490, dobbeltrom til kr 590 og trippelrom til kr 690.

Rena Camping tilbyr også overnatting i campinghytter fra kr 400 per døgn.

Karlstad

(Her finnes det mange alternativer, og de finner du lettest ved å bruke en søkemotor på nett)
Elite Stadshotellet Karlstad (tlf. + 46 54 29 30 00) http://www.elite.se/hotell/karlstad/stadshotellet/
Drott hotel (Rabatt for LO-medlemmer)
http://www.drotthotel.se/ 
 For flere alternativer se: http://www.karlstad.se/ Velg ”turism/konferens”, deretter ”boende”., eller andre hotellsøkemotorer. 

Hvordan komme seg til Rena?
Dersom du ikke kjører egen bil til Rena anbefaler vi deg å ta toget. Sjekk ut  Vy sine avganger fra både sør og nord. Rena stasjon ligger midt i sentrum og 700 m fra høgskolen.  Innlandstrafikk har også bussruter til og fra Rena men i begrenset omfang.