Language: NOR | ENG

Master i markedsføringsledelse

Handelshøgskolen Innlandet tilbyr et masterstudium i økonomi og ledelse innen markedsføringsledelse både for deg med økonomibakgrunn som ønsker å bli siviløkonom, og for deg som har en annen grunnutdanning innen markedsføring, markedskommunikasjon, PR, digital markedsføring, eller lignende.

 

Kan jeg bli siviløkonom?

For å oppnå sidetittelen «siviløkonom» må du fullføre Master i økonomi og ledelse med følgende fagkombinasjon fra grunnutdanningen: 

Praktisk informasjon

På denne siden vil du finne praktisk informasjon om samlinger Master i økonomi og ledelse, overnattingsmuligheter og veibeskrivelse.

Faglige ressurser

Studiet har en solid faggruppe med mye erfaring fra næringsliv og forskning.

Motta informasjon fra Handelshøgskolen Innlandet om studier mv.

Meld meg på

Følg med på studentbloggen

Min vei videre fra Høgskolen i Innlandet

I starten av denne uka leverte jeg endelig masteroppgaven, og nå skal jeg endelig ta fatt på arbeidslivet. Jeg har nemlig fått meg en svært relevant jobb. Det føles litt rart at studietiden er over, men jeg har veldig mye spennende i vente!

Å forberede seg på tiden etter studiene

Selv om det hadde vært deilig med litt fri når studiene snart er fullført, så er virkeligheten at vi må begynne å forberede oss på tiden etter studiene en god stund i forkant. Jeg er nå midt oppe i dette arbeidet selv, med å skrive søknader og dra på jobbintervjuer.

 

Hva har masteroppgaven lært meg?

Jeg har nevnt flere ganger tidligere at det å gå master for meg er utrolig verdifullt, og at jeg virkelig har opplevd det som et steg opp fra bachelor. Men hva har jeg egentlig lært? Og hva har jeg egentlig lært av prosessen med å skrive masteroppgaven? Dette prøver jeg å gi svar på i dette innlegget.